Вижте Бояна Маринова преди корекциите

Все така красива!

Вижте Бояна Маринова преди корекциите

Бояна Маринова е изключителна красавица! Тя е една от любимките и на мъже, и на жени и става все по-популярна с всяка следваща снимка, която качи. В момента Бояна е един от най-успешните модели и инфлуенсъри и работи с редица известни брандове.

Кариерата ѝ на модел ѝ е донесла много успехи като неведнъж става рекламно лице на луксозни ресторанти и брандове за грим и красота. През 2013 г. тя печели приза "Секссимвол на годината".

Бояна се е снимала във видеоклипове на Азис, Галин и други обичани изпълнители. Преди няколко години тя бе част от Ангелите на Мегз и една от любимките Миглена Каканашева. Популярността ѝ нарасна още повече през 2019 г., когато взе участие в онлайн риалитито TopQueen, организирано отново от скандалната дизайнерка Мегз.

Бояна приема насрозно профеията си на инфлуенсър и в интервюта гордо заявява с какво се занимава. Освен множеството ѝ ангажименти тя е и щастлива майка на две деца. Големият ѝ син се роди през 2017 г., а по-малкият се появи на бял свят миналата година.

Моделката не пропуска да спомене, е майчинството е основна част от нейния живот и свободно показва децата си в социалните мрежи.

Бояна винаги е била известна със своите красиви черти. Преди време самата Мегз я определи като жената с най-красиво лице. Склонни сме да се съгласим с нея, но е факт, че през годините Бояна се подложи на известно количество интервенции, които поизмениха нейната визия. Бояна определено е поставила филъри в устните и е коригирала осезаемо гърдите си.

Вижте Бояна Маринова преди корекциите

Фенове на инфлуенсърката твърдят, че вероятно и зъбите ѝ не са съвсем нейните, но пък в това няма нищо лошо. Все пак това, което хората забелязват първо в нас е красивата усмивка.

Вижте Бояна Маринова преди корекциите

Истината е, че и преди, и след корекциите Бояна си остава една от най-красивите българки. Често срещан феномен е привлекателни дами от българския шоубизнес да се подлагат на корекции, от които нямат нужда. Но все пак всеки е свободен да прави каквото реши със собственото си тяло и Бояна изглежда неотразимо, независимо дали ще гледаме снимките от преди или тези от наши дни?

Вижте Бояна Маринова преди корекциите

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay