Виктория Капитонова се извини

И върнаха нейния основен профил в Instagram

Виктория Капитонова се извини

Виктория Капитонова се извини за поведението си в "Ергенът", след като преди броени дни върнаха основния ѝ профил в Instagram. В рийлс в социалната мрежа инфлуенсърката поиска прошка от всички, които са се засегнали от нейните изказвания в култовото предаване.

"Не исках да засягам никого и съжалявам. Ще се постарая в бъдеще да ви докажа, че съм си взела поуки и че никога не бих си позволила да се държа по този начин.", сподели Вики във видеото.

Също така, Капитонова открехна вратите и към трудностите, с които се е сблъскала в последно време. Тя не издаде какво точно се е случило, но по думите ѝ личи, че е нещо невъзвратимо, което само времето може да поправи.

Вики твърди, че се променила и заяви, че занапред ще се старае да предоставя все по-качествено съдържание в своите социални мрежи.

Припомняме, че след участието си в "Ергенът" Викторя Капитнова предизвика много хейт и негативно отношение от страна на аудиторията, от което последваха многократни атаки срещи нейните профил в Instagram. Официалният ѝ акаунт беше свален, вследствие на което Вики създаде резервен, който дори успя да събере хиляди последователи. Неговата съдба обаче последва тази на основния и затова тя се обърна към своя PR профил. Към днешна дата акаунтът ѝ вече е активен и се надяваме на още повече ново съдържание от Вики по повода.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay