Дали Хайди Клум ще се разведе?

Топ моделът се разделя със Сийл, твърдят източници

Дали Хайди Клум ще се разведе?

Германският супермодел Хайди Клум и певецът Сийл се развеждат, научаваме от TMZ. Клум се готвила да подаде документи за развод идната седмица, а причина за раздялата били "непреодолими различия".

Двамата са заедно от 2005 година и имат три биологични деца – две момченца, Хенри и Йохан, и момиченце – Лу. Клум има и дъщеря, Лени, от връзката си с италианския бизнесмен, познат от Формула 1, Флавио Бриаторе. С изпълнителя на хита Kiss From a Rose се запознава, когато е бременна, а той веднага вижда в нея жената на живота си и дори осиновява дъщеря ѝ.

Звездната двойка е известна с традицията всяка година да подновява брачните си клетви с разточителна церемония. Миналата година отбелязаха годишнината си с маскен бал.

Официално потвърждение на новината за раздялата все още няма, а само преди месец Хайди сподели снимка в Twitter, на която се виждат двамата със Сийл прегърнати по време на почивката си в Аспен, Колорадо. Няма да се учудим обаче, ако проклятието "развод" застигне поредната звездна двойка отвъд океана.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 23.01.2012|18:10
Аз пък вярвам
1
Не е посочен 23.01.2012|09:36
Не вярвам.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay