Дженифър Анистън разкри тайната на своята непреходна красота

Ето как звездата се грижи за перфектния си външен вид

Дженифър Анистън разкри тайната на своята непреходна красота

Често се питаме дали Дженифър Анистън е остаряла и ден след края на сериала "Приятели”. Тя изглежда повече от безупречно и със сигурност всички искаме да научим нейната тайна за вечна младост и красота. Джен е така добра да сподели как се грижи за външния си вид в специално интервю за сайта Goop.com.

Първото нещо, което Дженифър споделя като много важно, е да не прекаляваме с вкусната храна по празниците. Тя твърди, че е много важно да имаме строг режим и да го спазваме, а не през януари да ни се налага да ходим двойно повече на фитнес. Разбира се, не трябва да се лишаваме от вкусотиите, но всичко трябва да бъде с мярка.

Актрисата споделя, че диетата ѝ е доста здравословна, но все пак си позволява любимите десерти. "През повечето вечери похапвам протеини, ям много салати, старая се манюто ми да бъде максимално здравословно.”

А каква е нейната тайна за страхотния начин, по който изглежда? 46-годишната звезда отдава младежкото си излъчване на… водата. "Казвала съм го и преди, за мен хидратацията е много важна. Също така и сънят. Пия по много вода на ден, особено докато се храня.”

Актрисата признава, че полага доста грижи за кожата си и не всичко се свежда до добри гени. "Грижа се за себе си, вече не се излагам на слънце толкова, колкото преди време. Най-важното е да запомним, че сме на толкова години, на колкото се чувстваме. А когато се грижим за себе си по правилния начин, то ще се чувстваме по-добре и по-млади.”

Дженифър споделя, че има и свои начини за справяне със стреса. "Когато се почувствам стресирана, си организирам някое пътуване или малка ваканция. Ако пък нямам възможност за това, просто си запазвам час за масаж. Плажовете и масажите винаги успяват да ме отпуснат и да махнат напрежението.”

Актрисата споделя още, че най-отпускащото и приятно време е това, което прекарва със съпруга си, кучетата им и най-добрите си приятелки. За нея това е най-добрата терапия и разкрасяваща процедура. "Тези моменти са свещени за мен и не бих ги заменила за нищо друго на този свят.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay