Дженифър Лопес е била на косъм от смъртта?

Изглежда, че животът на Джек Ло е много по-бурен, отколото сме предполагали. Освен, че тя е истински огън на сцената, певицата и актриса е преживяла доста екстремни случки на снимчанта площадка. За една от тях тя разказа пред Buzzfeed.

По време на интервюто, актьорският състав на филма "Shotgun Wedding" ракзза за преживяванията си на снимачната площадка. Тогава Джей Ло сподели за сцената, в която тя почти се сблъсква със смъртта.

Когато групата беше попитана: "Кой е най-вероятно да успее да направи каскада от първия дубъл?" суперзвездата отговори, че тя и колегата ѝ Джош Дюамел са пообрили уменията си в каскадите си с течение на времето. Лопес поясни, че все пак има едно изключение и това бил момент, в който тя описва, че е била на косъм от смъртта, едва не падайки от скала.

Странния инцидент се случил когато роклята ѝ се закачила в гума на кола по време на една от ключовите сцени.

"И така, знаете ли онази сцена, в която роклята ми беше закачена за колелото? Казах си, Джош, не ме пускай, моля те! Той каза: "Хванах те! Давай!", обяснява тя.

По време на друго промоционално интервю, Дюамел разкри, че той също е преживял инцидент, близък до смъртта, по време на почивка в снимките в Доминиканската република.

"Имах малко почивка. Имаше един залив близо до мястото, където снимахме и вълните бяха просто невероятни, разбиваха се в скалите. Исках да отида да заснема видео и една измамна вълна и почти ме отведе над скалата.", каза 50-годишният актьор пред Access Hollywood.



0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay