Дженифър Лорънс - най-земната холивудска звезда разказва за ежедневието си

Джен винаги е повече от искрена

Дженифър Лорънс - най-земната холивудска звезда разказва за ежедневието си

Чували сме го и преди, но сега наистина го вярваме - Дженифър е момиче точно като нас! Доказва го в интервюто си за списание Harper’s Bazaar. Там тя разказва за ежедневието си и споделя факта, че звездният живот изобщо не е това, което някои си представят или поне не и за нея.

Джен споделя, че води съвсем нормален начин на живот, гледа телевизия по пижама и е просто момиче от Кентъки, които търси любовта. Актрисата разкрива, че не е никак лесно да срещнеш любовта, още повече, когато си толкова познато лице.

"Всичко, което кажа за мъжете се приема погрешно. Нямам определен тип. Нещата, които се повтарят и си приличат да направо дяволски. Всички мъже, с които съм излизала нямат нищо общо помежду си.”

Джен имаше дълга връзка с актьора Никълъс Холт, а след това името й бе спрягано с това на музиканта от Coldplay, Крис Мартин, който е и бивш съпруг на Гуинет Полтроу. Талантливата актриса твърди, че в момента е необвързана и е едно голямо разочарование в тази област.

"Аз не стоя до късно навън. Скучна съм и съм голяма пенсионерка. Трудно е да ме накарате да изляза вечер, а ако го направя си тръгвам рано. Ако по някаква случайност остана до късно, то е защото съм много пияна и след това повръщам.”

Дженифър Лорънс - най-земната холивудска звезда разказва за ежедневието си

Оказва се, че Джен е имала забавна пиянска вечер наскоро, след концерт на Адел, а приятелката й Ема Стоун е била до нея в тоалетната, за да й държи косата. "Ема стодеше до мен и ме галеше по гърба, беше толкова мило и гадно в същото време.”

Звездата споделя, че всъщност има много малко такива диви нощи и в повечето случаи можем да я намерим на дивана по пижама. "Най-често ставам сутрин, разхождам кучето, виждам се с някой приятел и след това прекарвам вечерта си пред телевизора. Това е денят ми!”

Дженифър Лорънс - най-земната холивудска звезда разказва за ежедневието си

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay