Селена Гомес провокира света с гореща топлес фотосесия!

Вече няма и следа от “малката принцеса на Дисни”

Селена Гомес провокира света с гореща топлес фотосесия!

Селена Гомес е голямо момиче и талантливата девойка не спира да го напомня на света. Тя прави страниците на новия брой на списание GQ доста горещи, като специално за изданието засне една доста провокативна фотосесия.

Можем да видим хитовата изпълнителка в една непозната светлина - на сексапилна млада жена, която се чувства страхотно в кожата си. Списанието се е погрижило да премахне старлетката от Дисни пиадестала и я слага наравно с всички секс богини на Холивуд.

На един от кадрите Селена е топлес, а всичко, което може да видим по нея е татуировката на гърба й. Цялата фотосесия е заснета в кънтри стил, а дрешките на Селена са повече от оскъдни - изрязани къси панталонки и бански костюми, показващи страхотните извивки на звездата, която винаги е казвала, че се гордее с тях.

Селена Гомес провокира света с гореща топлес фотосесия!

В интервю за изданието звездата споделя, че сега е в мир със себе си, но е имала и трудни мигове. "Нямах шанса да реша какво искам да правя с живота си сама. Имах мнението на стотици хора във всеки един момент и това ме натоварваше.”

Все пак актрисата и певица споделя, че е много благодарна за всичко, което има и отказва да се самосъжалява заради тъмните страни на славата. "Аз си го избрах сама, така че няма да стоя тук и да съжалявам за това, че не съм имала нормално детство. Изобщо не ми дреме!”

Селена Гомес провокира света с гореща топлес фотосесия!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay