Документалният сериал "Хари и Меган" започва: Ето какво ще видим в него за Кейт

Документалният сериал "Хари и Меган" започва: Ето какво ще видим в него за Кейт

Новият документалen сериал на семейство Съсекс, на име "Хари и Меган", съвсем скоро ще се появи в Netflix и хората подозират, че Кейт Мидълтън и Меган Маркъл ще бъдат изправени една срещу друга.

Според The Telegraph се очаква херцогините да бъдат сравнени една с друга в документалния филм от шест части, като начин да се подчертае, че Съсексите не са имали друг избор, освен да напуснат кралския живот.

Изданието добавя, че в сериала ще бъде разгледано медийното отразяване на Кейт и Меган и ще има допълнителна информация от различни източници относно липсата им на защита от пресата. Съобщава се, че тези интервюирани анонимни хора ще навлязат по-дълбоко в твърденията на принц Хари, че има невидим заговор между кралските особи и таблоидните медии в Англия.

"Сега хората се държат така, сякаш за принцесата никога не е имало лоши статии. Това и идеята, че Меган не е била защитена, просто не е вярно.", гласят някои от изказванията пред медията.


"Хари и Меган" е съставен от шест пълни епизода и е описан като "безпрецедентен и задълбочен". Според Netflix, сериалът ще "изследва тайните дни" на ранните отношения на Хари и Меган, както и предизвикателствата, които ги карат да се почувстват принудени да се оттеглят от своите кралски роли.

Все още не е ясно чии изявления ще видим в продукцията, но според Cosmopolitan, официалната пресинформация отбелязва, че към тях ще се присъединят "историци, които обсъждат състоянието на Британската общност днес и отношенията на кралското семейство с пресата". 

Първите три епизода от сериала излизат на 8 декември, така че се пригответе!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay