Драматична промяна във външността на Крис Хемсуърт

Австралийският актьор е неузнаваем!

Драматична промяна във външността на Крис Хемсуърт

Вече няма и помен от от големите мускули на Тор, Крис Хемсуърт се стопи за ролята си в лентата "В сърцето на морето”, която излиза по кината през декември. Красивият актьор публикува своя снимка в профила си в Instagram, с която втрещи феновете си, защото не прилича на себе си.

На кадъра се вижда един доста по-слаб Крис, с измъчен вид, дълга брада, разрошена коса и дрипави дрехи. На актьора му се е наложило да отслабне драстично и да промени външния си вид, защото играе главната роля в приключенска сага, която разказва историята на потъването на китоловния кораб Есекс, вдъхновил написването на "Моби Дик".

Актьорът е написал следното под снимката си: "Току що изпробвах нов вид диета/тренировка - нарича се "Изгубен в морето”. Не бих я препоръчал на никого.”

Преди време Хемсуърт сподели в интервю, че на всички актьори им се е наложило да гладуват и да бъдат на диета, за да заприличат на корабокрушенци. "Беше лудост. Изглеждахме като куп супермодели, които се опитват да свалят килограми заради предстоящо дефиле. Говорехме си само за това, бяхме абсолютно обсебени."

Оказва се, че подготовката за заснемането на филма е била доста сериозна. Мъжете наистина са гладували, за да изглеждат възможно най-правдоподобно и е трябвало да приемат само по 500 калории на ден. Нищо чудно, че няма и следа от релефното тяло на Крис!

За още светски новини, станете част страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay