Крал Чарлз III се чувства предаден от изказванията на Меган

Откакто Хари и Меган напуснаха кралското семейство, може да се каже, че отношенията им с останалата част от кралското семейство са меко казано обтегнати. Дори, ако само част от слуховете, спуснати от бъбривите кралски помощници и вътрешни хора са точни, то ситуацията става все по-напрегната с всеки изминал ден. Документалнте филми по темата само допринасят за още по-силно напрежение.

Интервютата с Меган и Хари обаче са онова нешо, което сякаш подклажда огъня най-много. Срещата им с Опра през пролетта на 2021 г. разкри пред обществеността доста пикантни детайли от живота на двойката и отношенията им с останалата чст от семейството. Наскоро Меган говори откровено за сблъсъка си с кралския живот в интервюта за The Cut и Variety. И както можете да се досетите, кралските особи не бяха очаровани от тези изяви.

Според кралският експерт и автор Кристофър Андерсън, те обръщат огромно внимание на решението на Меган да дава повече интервюта. Той определя избора ѝ като оправдан, но смята, че все пак роднините не са съвсем доволни от нещата, които тя споделя пред медиите.

Андерсън твърди, че крал Чарлз, който е в много добри отношения със снаха си, приема особено тежко публичните изявления. Според наблюденията на експерта, Чарлз се чувства предаден и объркан, тъй като наистина много е обичал Меган. Андерсън споделя още, че покойната кралица Елизабет II е свикнала да се справя с откровените маниери на Съсекс, но Чарлз - не толкова много.

"Не мисля, че това я засегна толкова много, колкото нарани Чарлз. И е разбираемо, защото това са неговите син и снаха, които са казали някои доста обидни неща", добавя той.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay