Майли е по-гола от всякога

Във фотосесията си за V Magazine 20-годишната актриса не носи бельо, позира с разкопчани панталонки, а фетиш елементи в облеклото допълват скандалната ѝ визия

Понякога имаме чувството, че Майли Сайръс живее, за да провокира. Поредното доказателство за това е фотосесията ѝ за за V Magazine, която спокойно може да бъде определена за най-раголената такава на актрисата досега.

На снимките 20-годишната Майли не носи бельо, позира с разкопчани панталонки, а фетиш елементи в облеклото допълват скандалната ѝ визия.

Майли е по-гола от всякога
Наскоро ви разказахме за това, че Селена Гомес вече не е малка сладка Дисни принцеска. Актрисата обаче далеч не е пионер в областта, тъй като Майли отдавна отъпка тази пътека, провокирайки с гола плът, разюздано поведение и авангардни визии.

Тази година Майли Сайръс ще пусне на пазара и своя нов албум. Актрисата певица напомни на музикалната сцена за себе си, след като се включи като гост изпълнител в песента на Snoop Lion, наречена Ashtrays and Heartbreaks.

Майли е по-гола от всякога
Ако искате винаги да сте в течение с всичко, което се случва в живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

34 42
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 07.05.2013|13:52
обаче майли има много хубаво тяло, това трябва да ѝ се признае
2
Не е посочен 07.05.2013|13:51
сега с розова коса ли е? продължава да експериментира.
1
Не е посочен 07.05.2013|10:09
Майли след като се раздели с приятеля си е доста провокативна.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay