Мария има нов мъж до себе си, подарява ѝ джип

Мария има нов мъж до себе си, подарява ѝ джип

След като сложи край на брака си с Мирослав Соколов, фолк певицата Мария бързо намери утеха в ръцете на нов мъж. Източници на Intrigi.bg съобщават, че са забелязали изпълнителката на "Спомен" в близост до София с мистериозен мъж.

Мария също сподели няколко истории от въпросното място в Instagram и уведоми своите последователи колко е щастлива. По-късно тя публикува снимка на чисто новата си кола, джип Mercedes, който според нея е подарък от новия й приятел.

Певицата намекна за новата си връзка, като цитира известната сцена от филма "Красавицата и звяра", където Звяра подарява на Бел библиотека, докато тя чете книга. В случая на Мария подаръкът не са книги, а автомобил, но посланието е ясно – новият мъж в живота й я глези.

Мария обяви, че се развежда с Мирослав за 12-ти път, като този път е окончателно. Тя подаде молба за развод и изрази разочарованието си от бившия си съпруг, който беше уличен в изневяра. Мария се извини на дъщеря си, че е станала свидетел на грозните сцени между родителите си.

Според запознати, появата на новия мъж в живота на Мария й помогна да преодолее болката и страданието от връзката си с Мирослав и да продължи напред.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay