Милионер ли е мъжът до Виктория Петрова?

Милионер ли е мъжът до Виктория Петрова?

Известната телевизионна водеща Виктория Петрова най-накрая остави зад гърба си болката от предателството на бившия си партньр, Красен Кралев, бивш спортен министър. Двойката беше заедно шест години и дори се говореше, че планират брак, но Кралев внезапно я напусна, за да започне връзка с Петя Велкова, бивша моделка на Playboy.

Петрова, която е родом от Варна, има история, белязана от любовно разочарование. Тя преживя болезнен развод с първия си съпруг, Добромир Иванов, баща на детето ѝ. След това имаше връзка с журналиста Петър Бакърджиев, който я заряза заради Гергана Гунчева, която му роди две деца, преди да напусне и нея.

Въпреки тези неуспехи, Виктория намери утеха в ръцете на мистериозен богат бизнесмен. Двамата се запознаха миналата година на нейния рожден ден и първоначално бяха само приятели. Водещата беше предпазлива да се впуска в нова връзка, страхувайки се от друго потенциално сърцераздирателно разочарование. Бизнесменът обаче беше търпелив и настоятелен и изглежда, че връзката им процъфтява.

Нейните близки и познати се надяват, че този път Виктория наистина е намерила "правилния човек". С новата си връзка тя оставя след себе си труден период, белязан от предателство и болка и започва нова глава в живота си.

 

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay