Обявиха датата, на която ще излязат мемоарите на принц Хари

Дългоочакваните мемоари на принц Хари най-накрая имат потвърдена дата за издаване и тя е 10 януари 2023 г.! Датата на издаване беше отложена за следващата година, след като кралица Елизабет II почина този септември. Новата дата oтбелязва почти три години, откакто Хари и Меган Маркъл се оттеглиха от ролята си на членове на британското кралско семейство.

Ето и няколко подробности за книгата:

Заглавието, "Spare", почти веднага привлече вниманието на всички - от интернет потребители до телевизионни личности. Питър Хънт, бившият кралски кореспондент на BBC го определи като "сила и патос в една дума".

Заглавието е ясна препратка към ролята на Хари в линията на кралския трон, точно след баща му, крал Чарлз III и по-големия му брат Уилям, принц на Уелс. Издателят на книгата Random House каза следното за експлозивното съобщение на своя уебсайт:

"Със своята сурова, непоколебима честност "Spare" е забележително издание, пълно с прозрение, откровение, самоанализ и трудно извоювана мъдрост за вечната сила на любовта над мъката.", каза издателят на книгата.

Те споделиха още, че  са развълнувани да обяви личната и емоционално силна история на принц Хари, херцогът на Съсекс.

По-рано в процеса Хари обяви, че ще дари част от приходите от книгата за благотворителност. Според изявление от издателството, херцогът на Съсекс вече е дарил 1,5 милиона долара на организация, която подкрепя уязвими деца и млади хора в Лесото и Ботсвана, засегнати от ХИВ/СПИН. Той също така е готов да дари 300 000 паунда на благотворителна организация, която дава възможност на деца и млади хора със сложни здравословни нужди да бъдат обгрижвани у дома, а не в болница.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay