Популярен тиктокър влиза в Big Brother?

Популярен тиктокър влиза в Big Brother?

Nickstun, известен още като 99%, е един от най-популярните създатели на съдържание в социалната мрежа TikTok, който набира популярност и се присъединява към новия сезон на "Big Brother". Той е един от 16-те избрани участници, които ще влязат в къщата на 8 ноември.

Сезонът включва комбинация от известни личности и интернет звезди, което съответства на нарастващото влияние на социалните медийни платформи върху развлеченията. Сред другите участници са няколко звезди от интернет пространството, които са станали популярни чрез платформи като YouTube, Instagram и Twitch.

Популярен тиктокър влиза в Big Brother?

Въпреки че водещите Башар Рахал и Александра Богданска все още не са разкрили подробности за наградата за победителя, традиционно наградата за Big Brother е значителна сума пари. В предишни сезони победителите са печелили между 50 000 и 200 000 лева. Специфичната сума за този сезон предстои да бъде обявена.

Докато зрителите очакват началото на сезона, онлайн гласуването за един от 12-те кандидати, които ще попълнят останалите места в къщата, вече започна. Nickstun, със своя огромен брой последователи и популярност, е фаворит за спечелване на последното място. Неговите забавни видеоклипове и ангажиращо съдържание очевидно резонират с публиката, което води до силен интерес към участието му в шоуто.

С наближаването на премиерата на 8 ноември, зрителите с нетърпение очакват да видят какво крие новият сезон на "Big Brother" и как участниците, включително популярният Nickstun, ще се адаптират и взаимодействат помежду си в къщата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay