Принцеса Юджини е бременна с бебе номер 2

Британското кралско семейство приветства радостната новина с настъпването на новата година. Кралските особи с вълнение очакват ново попълнение на семейството.

Принцеса Юджини от Йорк обяви, че е бременна с второто си дете от съпруга си Джак Бруксбанк. Очарователното съобщение на Юджини, изпълнено с любов и нежност, взриви интернет пространството. 

Съобщението на Юджийн разтопи хиляди сърца

Принцесата сподели трогателна снимка на нея и сина ѝ Август, щастливо прегърнати навън, сред природата. Този ценен момент бил уловен от Джак и публикуван в Instagram. "Толкова сме развълнувани да споделим, че това лято ще има ново попълнение в нашето семейство", написа Юджини.

Гордата баба Сара Фъргюсън е много щастлива

Постът събра стотици хиляди харесвания и много поздравителни коментари. Майката на Юджини, Сара Фъргюсън, публикува снимка на Август, който се забавлява навън в дъждовен ден. "Ще споделяш локвите, Оги! Страхотна новина... Толкова съм благодарна", сподели тя с последователите си.

Историята на Юджийн и Джак наподобява приказка

32-годишната принцеса Юджини е племенница на крал Чарлз и внучка на покойната кралица Елизабет. Омъжена е за бизнесмена Джак Бруксбанк. Джак предложи брак на Юджийн на брега на езеро по време на пътуването им до Никарагуа. Той даде всичко от себе си, за да направи момента незабравим.

"Езерото беше толкова красиво. Той зададе въпроса, който беше наистина изненадващ. Бях над луната. Това беше идеалният момент. Нямаше как да бъдем по-щастливи", каза принцесата по време на интервю.

Бебето ще се роди през лятото

Двамата имат син, Август Филип Хоук Бруксбанк, роден през 2021 г. Второто им дете ще бъде 13-то правнуче на покойната кралица Елизабет и ще заеме тяхното място в линията за наследяване на трона. Бебето ще бъде на 13-то място, веднага след по-големия си брат.

Бебето ще бъде първият правнук на покойната кралица, роден след нейната смърт

Принцеса Юджини изпитва дълбока обич към покойната си баба. Юджини и сестра ѝ Беатрис публикуваха трогателни постове по повод смъртта на кралица Елизабет. "Ти беше нашият матриарх, нашият водач, нашата любяща ръка, която ни водеше през този свят. Ти ни научи на толкова много и ние ще ценим тези уроци и ще пазим тези спомени завинаги", публикуваха принцесите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay