Селена Гомес за спечелените битки и чувствата към Джъстин Бийбър

Звездата говори за вдъхновението, което получава от недоброжелателите

Селена Гомес за спечелените битки и чувствата към Джъстин Бийбър

Оказва се, че Селена Гомес вече не обръща никакво внимание на коментарите по свой адрес. Нещо повече, звездата ги превръща в извор на вдъхновение и твърди, че благодарение на критиките е успяла да се превърне в жената, която винаги е искала да бъде.

Селена краси корицата на новия брой на издание Flare и дава откровено интервю, в което говори за това колко силна се чувства в момента и как нищо не би могло да я сломи. Хитовата изпълнителка говори още за музикалната си кариера, любовния си живот и споделя колко много цени най-добрата си приятелка Тейлър Суифт.

По-рано тази година Селена беше залята от негативни коментари относно теглото ѝ и начина, по който изглежда тялото ѝ. Това можеше да съсипе психически младото момиче, но Селена явно е решила да извади само позитивите от неприятната ситуация. Тя споделя, че именно нападките срещу нея са я вдъхновили да запише новия си албум, който носи името Revival (Възраждане).

Младата певица и актриса споделя, че социалните мрежи играят голяма роля в живота ѝ и тя обмисля всяка своя публикация внимателно, защото иска да изпрати правилното послание. Тя качва свои снимки по бански в отговор на критиките към тялото ѝ и разкрива, че го е направила съвсем умишлено.

"Исках да покажа, че не се срамувам от тялото си. И аз имам своите несигурности, но кой няма? И аз правя грешки като всички останали хора."

Селена Гомес за спечелените битки и чувствата към Джъстин Бийбър

Селена разкрива, че влага огромна доза емоция и в музиката, която създава, и се опитва да изрази чувствата си чрез нея. "Знам, че не съм най-добрата певица, не съм Селин Дион, но влагам толкова много емоции в работата си. Ужасно чувствителна съм, а през последните години преживях много неща, пораснах и исках да го изразя чрез музиката.”

Изпълнителката допълва, че е изключително емоционална натура и не се срамува от чувствата, които изпитва или е изпитвала. "Аз съм състрадателна, умея да прощавам, умея да разбирам хората, това е моят живот - така съм избрала да живея и не съжалявам за нито един свой избор. Гордея се със себе си.”

Селена споделя, че не съжалява и за връзката си с колегата си Джъстин Бийбър, която беше доста публична и претърпя няколко възхода и падения.Тя уточнява, че това вече е затворена страница за нея и в момента не търси нова любов.

Селена Гомес за спечелените битки и чувствата към Джъстин Бийбър

"Ходя на срещи, все пак съм нормално младо момиче, но засега това не е основният ми фокус. В момента се радвам най-много на себе си и на това, че открих коя съм и коя искам да бъда.”

Кой има нужда от гадже, когато има толкова добра и вярна приятелка до себе си? Селена не пропуска възможността да поговори за приятелството си с не по-малко известната Тейлър Суифт. "Тейлър умее да сплотява хората, да вижда доброто в тях. Работех много и тя беше тази, която ми помогна да се почувствам като нормален човек. Обожавам това нейно качество.”

В крайна сметка Селена признава, че е просто едно момиче, което търси себе си както всички останали и в момента се чувства по-силна и истинска от всякога. "Аз съм едно обикновено 23-годишно момиче, което се бори с живота. В момента се чувствам истински уверена и силна.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay