Селена Гомес разказва за живота си след Джъстин Бийбър

Певицата се среща с различни мъже, но не се доверява на никого

Селена Гомес разказва за живота си след Джъстин Бийбър

Селена Гомес ще се появи на корицата на списание Marie Claire през юни. Изпълнителката блести със сексапил и очарование от страниците на изданието. В момента тя е на турне, промотирайки новия си албум и разбира се, предишните си хитове. Красавицата споделя, че е по-щастлива от всякога, защото се е научила да се наслаждава на момента и да извлича най-доброто от него.

В откровен разговор за списанието, Селена Гомес споделя, че се среща с различни мъже, но няма смелостта да се довери на никого след 4-годишната си връзка с Джъстин Бийбър. Всички знаем, че драмата около двамата продължава и до днес, въпреки че са разделени от няколко години. Медиите не спират да ги събират и разделят, а от Marie Claire също не пропускат да я питат за него. "Опитвам се да промотирам нещо, за което се вълувам в момента, а интервютата винаги са за личния ми живот.", отговаря откровено красавицата.

Селена Гомес говори и за живота си. "Мога да си тръгна победена или засрамена, но винаги слагам усмивката на лицето си, защото няма да позволя на никой да си мисли, че ме е наранил." Що се отнася до кариерата й, тя определено върви стремглаво нагоре. "Мениджърите ми винаги са страхотни с мен, но аз съм тази, която взима последното решение. Не искам хората да ме смятат за поредната знаменитост и се старая да върша неща, които да доказват, че не съм само това.", споделя певицата.

Селена Гомес разказва за живота си след Джъстин Бийбър

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay