10 неща, които да не правите по време на първата нощ с Него

Вижте кои са те

10 неща, които да не правите по време на първата нощ с Него

Хванали сте си нов приятел, когото много харесвате и вече е дошло времето, в което да консумирате връзката си. Има някои неща, които е хубаво да не правите. Вижте кои са те. 

Не оставяйте разхвърляно във Вас- Покажете, че сте добра домакиня. Все пак той идва за първи път у Вас и няма да му направи добро впечателние, ако види пръснати навсякъде вещите Ви.

Не си правите сложна прическа - Незаависимо дали Вие отивате в тях, или той идва във Вас, няма никакъв смисъл да правите някаква сложна прическа, с която ще Ви е неудобно и постоянно ще се чудите дали няма да я развалите като я буттнете. Заложете на нещо семпло, но много секси.

Не си слагайте бельо с анимационни герои - Може и да са много сладки, но замислете се само какво ще си помисли човека отсреща, който бегло ви познава. Не е добра идея, нали? По-добре заложете на класиката.

Скрийте всики снимки с бившия! - Ако още има такива, то просто ги скрийте, когато дойде Вашият нов партньор. И на Вас не Ви би било приятно да видите стая със спомени от бившата на момчето, нали?

Избягвайте песни, неподходящи за тази първа вечер - Дори и да обичате много рок, то едва ли това е най-подходящата музика за първа интиимна среща, нали? Изберете нещо по-отпускащо.

Не прекалявайте с алкохола! - Пийнала жена не е най-приятната гледка. Не допускайте тази грешка!

Не се правете на някоя, която не сте - Това може само да отблъсне Вашия нов партньор. 

Не се съгласявайте с всичко - Погрешно се счита, че мъжете обичат марионетки, които нямат свое собствено мнение. Тъкмо обатното, колкото повече изказвате мнението си, толкова повече ще се получи еидн добър диалог.

Не симулирайте! - С цел да покажат на партньора си колко са доволни от сексуалните им способности, някои жени симулират оргазъм. Не го правете, скъпи дами. Не лъжете любимия от първата вечер!

Не му показвайте колекцията си от презервативи - Помислете, малко странно е за едно момче да види момиче, което има много презервативи вкъщи. Едва ли ще си помисли, че сте много благонадежден партньор. а не искате това, нали?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay