Емоции към секса, които са напълно нормални

Емоции към секса, които са напълно нормални

Коронавирусът опустоши живота ни. Нашите ежедневни графици и навици са се променили. Връзките и сексуалният живот също изпитват болезнени стресови фактори. Емоциите ни са съвсем различни. Предлагаме ви няколко неочаквани емоции, които може би изпитвате към секса, които са напълно нормални.

Постоянно сте възбудени

Сега, когато сте по-изолирани от своите приятели и познати, може да се чувствате по-възбудени от преди. Да сте си у дома ви дава свободата да правите секс по всяко време с партньора си. Ако сте далеч от него, соло интимните ласки са алтернативен вариант.

Нямате настроение

Възможно ли е да се чувствате отегчени от секса? Да, определено. В противоречие с първата точка, изолацията попречи на сексуалния живот на мнозина. В крайна сметка ще разберете, че скролвате в социалните мрежи, вместо да се забавлявате с половинката си.

Предиграта не е на ниво

Вероятно се тревожите, че сексуалният ви живот не е толкова вълнуващ, колкото този на приятелките ви. Да се притеснявате и да мислите за това е напълно в реда на нещата. Обстоятелствата в живота ви вече са се променили. Чувството на завист към онези, успели да съхранят перфектния си сексуален живот, е нормално. И двамата трябва да поработите упорито, за да се ухажвате в спалнята.

Чувствате се непривлекателни

Седенето у дома по пижама, похапването на чипс или гледането на филми може би не са най-добрите начини да се почувствате секси. Ако смятате себе си за непривлекателни, докато правите секс, това е нормално. Много хора приемат така себе си към този момент. Не се срамувайте, че прекарвате по-голяма част от времето си в любимия ви домашен халат. Настроението ви се дължи на пандемичното време.

Да приемате секса като чудесна възможност

Много партньори описват периода на изолация като възможност, която рядко ще дойде в живота им. Човек може да работи от вкъщи и да бъде с половинката си по-близо от всеки друг път. Можете да бъдете интимно близки още по-често. Повишеното желание за секс е съвсем нормално, тъй като в крайна сметка времето и ситуацията го предизвикват.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay