Как да привлечем лошо момче - стъпка 1

Как да привлечем лошо момче - стъпка 1
Pexels

Лошите момчета са известни със своя свободен дух, красив външен вид и неустоим чар. Ако сърцето ви е насочено към лошо момче, вероятно се чудите какво можете да направите, за да го привлечете и спечелите. За да ви помогнем, сме събрали всички най-добри, доказани стратегии за спечелване на сърцето на лошо момче, от съвети за флирт до начини да го държите пристрастен към вас.

А сега да преминем към стъпка 1 - Хващайки погледа му

1. Осъществете зрителен контакт - и след това го прекъснете. Ако искате да привлечете вниманието на лошо момче, тогава трябва да му покажете само мъничко интерес, преди да му позволите да види, че имате по-добри неща за вършене. Просто го погледнете за две секунди - опитайте да погледнете през миглите си за допълнителен секси ефект - и след това се обърнете. Взирайте се в него достатъчно дълго, за да направите впечатление, но не толкова дълго, че да изглеждате така, сякаш наистина ви интересува дали той ви харесва или не.

  • Лошите момчета не искат момичета, които им дават сърцето си веднага.
  • След като ви забележи, извърнете се. Това трябва да му даде достатъчно стимул да ви преследва. Разбира се, можете също да поемете инициативата и да го преследвате първи.
  • Направете кратки, провокиращи вниманието неща и след това си тръгнете, сякаш сте заети и имате нещо друго за вършене. Например, можете да му кажете, че сте го видели в съня си и да го оставите да се чуди какво се е случило.
  • Ако сте в група и той е там, не се ангажирайте твърде много с разговора. Вместо това стойте там със загадъчна усмивка и го оставете да се чуди какво е в ума ви.

2. Изпъкнете пред него. Лошите момчета не отиват на момичетата, които се сливат с тълпата. Те отиват на момичетата, които не се вписват съвсем, които си заслужават втори поглед и които не се опитват да изглеждат, да се държат или да се обличат като всички останали. Ако имате фънки моден усет, придържайте се към него. Ако се смеете необичайно, не го крийте. 

  • Лошите момчета искат момичета, които знаят за какво става дума. Ако изглеждате като всички останали и нямате нищо специално във вас, тогава той няма да бъде впечатлен. Ако се открояваш, той ще си пада още повече по теб.

3. Не се плашете. Много момичета се плашат от лошите момчета, защото ги смятат за твърде готини, за да им отделят секунда от времето си. Ако искате да привлечете някой от тях, най-доброто, което можете да направите, е да му покажете, че изобщо не се страхувате от него. Мислете за това като за среща лице в лице с мечка или лъв; в секундата, в която покажете страх, ще бъдете унищожени. Ако той се приближи до вас, не се отдръпвайте и вместо това застанете още по-изправени. Ако той се опита да ви прекъсне, уведомете го, че не сте свършили да говорите, и кажете каквото имате да кажете.

  • Лошите момчета са свикнали с момичета, които се огъват по тяхна воля. Ако му се противопоставите и му позволите да ви види като равен, тогава той ще бъде наистина впечатлен от вас.

4. Направете своето. Лошите момчета не харесват момичета, които правят това, което правят всички останали. Ако всички ваши приятели обичат чалга, гордейте се с любовта си към бг рап банда. Ако тълпата се реди на опашка, за да види най-новия филм с Том Круз, вместо това изберете психо филма, който възнамерявате да гледате.

  • Въпреки че не трябва да бъдете странни или различни само за да сте различни, ако има нещо различно, което наистина бихте искали да направите, тогава трябва да го направите.

5. Игнорирайте го малко. Лошите момчета не искат момичета, които им се хвърлят в краката. Вместо това те търсят мацки, които могат да играят играта на котка и мишка. Ако започнете да говорите с него и очевидно водите страхотен разговор и се усеща химия, не е нужно следващия път, когато се видите да му се хвърлите на врата. Вместо това му дайте няколко минути да дойде при вас и го накарайте да поработи за това. Ако ви пише или си чатите, изчакайте няколко минути, преди да се свържете с него. Нека той види, че имате по-добри неща за вършене, отколкото да чакате той да говори с вас, и той ще иска да говори с вас още повече.

  • Разбира се, трябва да сте внимателни и да се уверите, че не го пренебрегвате толкова много, че той да не мисли, че се интересувате. Намерете баланс между това да изглеждате заинтересовани и да го накарате да работи малко за това.
  • Не е нужно да сте груба, за да направите това. Ако дойде при вас и ви каже "здравей", не бива да го пренебрегвате, но ако мине, не е нужно да се държите така, сякаш сте го чакали да дойде и сте го търсили с часове.

6. Играйте трудни за получаване. Лошите момчета обичат, когато момичетата играят тази игра. Ако чувстват, че могат да те имат по всяко време, когато те поискат, тогава няма да искат да работят за това. Вместо това му дайте да разбере, че го харесвате, като пофлиртувате малко или му направите комплимент или два, но не залагайте всичко на карта. Оставете го да разкрие чувствата си доста преди вас и не приемайте всяка покана, която ви отправи; уверете се, че той ви кани на среща поне няколко дни предварително, за да не мисли, че графикът ви е свободен и знае, че трябва да работи за вашето време и внимание. 

  • Ако ви се обади, не вдигайте телефона при първото позвъняване. Всъщност, дайте му час-два и му се обадете обратно. Ако той ви изпрати съобщение, изчакайте поне половин час, за да отговорите. Не искате той да се чувства така, сякаш просто седите и чакате да се чуете с него.

7. Не намесвайте приятелите си в това. Лошите момчета мразят момичета, които се вкопчват в приятелите си и се интересуват твърде много от това, което мислят. Ако искате да започнете връзка с лошо момче, тогава не трябва да оставяте приятелите си да ви влияят твърде много. Също така трябва да избягвате да казвате: "Моят приятел мисли, че…", когато говорите за връзката ви, или ще го накарате да почувства, че приятелите ви са твърде замесени в личния ви живот. Що се отнася до това, лошите момчета наистина искат момичета, които мислят за себе си.

  • Също така трябва да избягвате приятелите ви да говорят с лошото момче вместо вас. Ако наистина искате да го спечелите, тогава трябва да свършите работата сами.
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay