Начини, по които жените искат да постигнат оргазъм

Начини, по които жените искат да постигнат оргазъм

С прости думи, оргазмът може да се разглежда като връх на сексуалното удоволствие. Също така, той се различава както при мъжете, така и при жените. Женският оргазъм обикновено продължава по-дълго от мъжкия и за разлика от мъжете, повечето жени нямат период на възстановяване и затова могат да получат допълнителни оргазми, ако бъдат стимулирани отново. 

Освен всичко това е важно мъжете да разберат, че сексът е свързан с това и двамата партньори да постигнат оргазъм. Човек не трябва да бъде егоист и трябва да отчита и нуждите на партньора си. За да помогнем на мъжете в това, ето няколко начина, по които жените искат да постигнат оргазъм.

1. Прелюдия

Много мъже грешат сношението като основен акт. Поради това дейностите, от които жените са по-склонни да достигнат оргазъм, остават игнорирани. Прелюдията обаче е основното събитие за много жени и е важно за тях да постигнат оргазъм с партньорите си.

2. Търпение

Много хора вярват в схващането, че удоволствието на жените е просто "загряване". Мъжете често постигат оргазъм с еякулация и оставят партньорката си незадоволена. Ето защо жените очакват от мъжете малко търпение. Те искат партньорите им да не се отказват, докато не им доставят максимално удоволствие.

3. Орална любов

Според американско проучване от 2017 г. много жени съобщават, че най-добрият им оргазъм идва от орален секс, но много от тях го отричат, тъй като не им е приятно да отвръщат по същия начин на партньора си.

4. Знания

Жените искат мъжете да знаят какво харесват и как им харесва. Освен това знанието за женското тяло също е важно. Шокиращо, много мъже нямат представа къде е клиторът. Ако вашият партньор е от тях, постарайте се да му разясните женското тяло и да му споделите какво ви харесва в секса.

5. Безкористност

Много от нас растат, научавайки, че сексът е предимно предназначен да носи удоволствие на жените. Това обаче изобщо не е така. Мъжете трябва да гарантират, че партньорките им постигат оргазъм. И за това да бъдеш безкористен е много важно.

6. Комуникация

Няма съмнение, че комуникацията е необходимо условие, за да правите страхотен секс и същото важи и за оргазма. Говоренето за това, което искате в леглото, и изслушването на това какво иска половинката ви е ключово за оргазма.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay