След раздялата: Донков търси нова актриса за постановката "Любовникът"

След раздялата: Донков търси нова актриса за постановката "Любовникът"

Деян Донков наскоро се раздели с бившата си половинка Радина Кърджилова след близо 13 години заедно. Двойката има две момчета, Христо и Йоан, които споделят родителските права.

Раздялата дойде след период на бурна връзка, белязана от възходи и падения. Въпреки че Донков и Кърджилова избягваха да обсъждат публично причините за раздялата си, техни близки разкриха, че неразрешимите различия и честите конфликти са довели до решението им да поемат по отделни пътища.

След раздялата Донков и Кърджилова продължават съответно кариерите си в театъра и киното. Донков участва в постановката "Любовникът", където първоначално трябваше да играе заедно с Кърджилова. Въпреки раздялата, те решиха да продължат с проекта, като Донков сега търси друга актриса, която да замести Кърджилова.

Донков също така спомена, че работи върху солов проект, озаглавен "Последното бягство на Дон Жуан", в който ще играе известния испански герой. Той планира да режисира и този проект.

От друга страна, Кърджилова продължава да играе в различни представления на Народния театър, където ще бъде видяна в няколко хитови постановки.

Въпреки раздялата, Донков и Кърджилова изглеждат решени да осигурят стабилна и любяща среда за децата си. Те редуват дните, в които децата живеят с всеки от тях, осигурявайки приемственост и сигурност в живота им.

В допълнение към професионалните си ангажименти, Донков и Кърджилова изглежда са се възползвали максимално от лятото, прекарвайки качествено време с децата си. Те пътуваха заедно, изследвайки красиви природни пейзажи и дори летяха с малък самолет.

Въпреки че раздялата на Донков и Кърджилова е тъжен край на една дълга връзка, и двамата изглежда са се съсредоточили върху продължаването на кариерите си и осигуряването на възможно най-добрата среда за децата си.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay