4 спорта, които можете да практикувате със своето бебе

За по-вълнуващи тренировки

4 спорта, които можете да практикувате със своето бебе

След бременността жената е качила някой и друг килограм. Най-добрият начин, за да влезе отново в предишната си форма, е да спортува. А какво по-хубаво, да го прави заедно с бебчето си. Да, напълно възможно е и е много вълнуващо. По този начин връзката помежду Ви ще се засили. Вижте и какво можете да правите двамата с мъничето.

1. Йога за мама и бебе - Може да се прави две следмици след раждането. Тя е много нежна и не натоварва мускулите. Учителите са много внимателни, защото знаят, че бебенцето е още малко, а майката е във възстановителен период. Поинтересувайте се за йога-студията, които предлагат тази услуга.

2. Танцувайте с бебчо! - Да, възможно е! Можете да се поклащате в ритъма на джаз, или латино заедно с вашето съкровище. Нужно е само да го сложите на себе си в дрехите, наречени кенгуру. Сигурни сме, че това ще е най-невероятният танц, който някога сте танцували. Подходящо е за деца на възраст от 6 седмици до 18 месеца. 

3. Мама тренира с количката! - Можете да тренирате, докато бебчо спи в количката и дори не подозира какво се случва. Просто се разпънете около количката, потичайте на място, направете лицеви опори, коремни преси. Тренировката ви ще бъде прекъсната по някое време от бебешки рев.

4. Плувайте заедно - Можете да го правите след като детето навърши 4 месеца. Изберете плитък и обезопасен басейн.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay