Бионсе вдъхновява децата с танци

Инспириращата Бионсе!

Бионсе стартира участието си в кампанията "Let’s Move! Flash Workout”. Нейната цел, заедно с Първата дама на САЩ Мишел Обама, е да подтикнат децата да се грижат за здравето си.

 

Шоколадовата дива пренаписа песента си "Get Me Bodied”, като засне и нов клип към нея. В записа Би извършва танцувална тренировка, а видеото ще се разпространи във всички училища, които участват в кампанията.

 

"Много се вълнувам, че мога да бъда част от всичко това! Хубаво е да въздействаш на обществото и да накараш хората да се замислят за здравето си.", разказва 29-годишната изпълнителка.

 

Мишел Обама спечели адмирациите ни с опитите си да промени ежедневието на децата към добро. Време е да станат от дивана и да се раздвижат под звуците на хубавата музика. По-здравословно и по-приятно е!

 

 Интро на инспириращото видео можете да видите на следния линк.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 19.04.2011|15:14
По този начин трябва да въздействат идолите на младото поколение върху тях. Не да слушат само как прекаляват с алкохола, наркотиците и в кой хотел, с коя жена или мъж са били. Вместо да седят по цял ден пред компютъра или на дивана пред телевизора, по-полезно е за тях да танцуват или да спортуват.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay