Здравей, плосък корем!

Как да влезем във форма за лятото?

Здравей, плосък корем!

Вече е юни месец и ние, жените, се събличаме все повече и показваме нашите прелести. Знаете, обаче, колко суетни сме и как все нещо не си харесваме. Тази статия е за всички онези, които имат притеснение относно коремчето си и искат да го стопят напълно. Ето и какво трябва да правите, за да сте в идеална форма.:

1.Да се позовем на азиатската медицина - според нея храната трябва да е с температурата на тялото, като се ядат много малко студени храни и количеството на сладките неща също се намали, тъй като глюкозата отслабва функцията на далака. Нещо повече, в азиатските страни, за разлика от при нас, храненето много рядко завършва с десерт. 

2. Да не забравяме и масажите - Хубаво е да се правят енергични масажи, за да се стимулира стомахът. Те, естествено, трябва да са съчетани с правилно хранене и спорт. 

3. Изключително важна е и гимнастиката  - не пропускайте да правите коремни преси всеки ден. Първоначално започнете с по-малко и постепенно ги увеличете.

Следвайки тези правила. бързо ще стопите излишните мазнини, натрупани през зимния сезон, и ще добиете една по-привлекателна и изящна фигура.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay