Как изглежда бременното коремче на една фитнес маниачка?

Бременността изглежда и протича различно при всяка дама

Как изглежда бременното коремче на една фитнес маниачка?

Шантел Дънкан е австралийски фитнес модел и бивша участничка в конкурса "Мис Вселена". Тя има изключително стройно и добре оформено тяло и работи много усилено всеки ден, за да го поддържа. Шантел също така е бременна, но коремчето ѝ изглежда доста по-различно от това на повечето бременни жени.

На снимката по-долу можете да видите Шантел (вляво) и приятелката ѝ Натали. Вярвате или не, на тази снимка и двете са бременни почти от еднакво време, като разликата в термините им е само четири седмици. Натали трябва да роди съвсем скоро, а Шантел - в края на март.

Как изглежда бременното коремче на една фитнес маниачка?

Шантел споделя следното: "При всяка жена бременността протича по различен начин. И това не означава, че едната се справя по-добре от друга или някоя от двете прави нещо грешно и нездравословно. Аз и приятелката ми сме здрави, бебетата ни също са добре и бременността и при двете протича съвсем нормално.”

Шантел използва профилите си в социалните мрежи, за да покаже на хората, че всяка бременност е различна и няма правилно и грешно, когато става дума за създаването на нов живот.

Повечето коментари, които бъдещата майка получава, са позитивни, но все пак има хора, които критикуват начина ѝ на живот. Шантел разкрива, че се е консултирала с доктори и те са ѝ казали, че е напълно безопасно да продължи с леките тренировки и по време на бременността.

"Щом ми стана ясно колко странно е за хората да виждат такава бременност, реших, че е добра идея да продължа да я документирам. Хората смятаха, че вредя на себе си и на бебето, но всъщност ние сме в отлично здраве. Искам да покажа на хората, че бременността не е пречка да бъдем активни. Можем да бъдем здрави, но по-фини и все пак бременността да е нормална.”

Как изглежда бременното коремче на една фитнес маниачка?

Как изглежда бременното коремче на една фитнес маниачка?

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

37 8
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay