Срещнете се лично с Рони О'Съливан!

Или спечелете билет за вълнуващото снукър събитие, което предстои

Срещнете се лично с Рони О'Съливан!

Още преди време ви срещнахме отблизо с двама снукър играчи, които си заслужават вниманието - Рони О’Съливан и Марк Селби. Двамата са сред най-талантливите в този спорт и боравят умело със своите щеки!

Колегите от Sporta.bg ни зарадваха неимоверно, след като ни информираха за една своя вълнуваща инициатива "Стани част от PTC Victoria Bulgaria Open".

Един участник в нея ще има възможност да се срещне лично с Рони О’Съливан! И не само това. Късметлията ще спечели и билет за финалния ден на турнира, който ще се проведе от 7 до 9 юни в зала "Универсиада”.

По време на играта колегите от Sporta.bg ще задават по един въпрос всеки ден. Играта започна вчера, 22 май. Може да се включите, ако последвате този линк.

Освен гореописаната голяма награда има и още добри новини:

Всеки ден един от участниците, отговорил правилно на въпроса, ще спечели билет за първите два дни на турнира - 7 и 8 юни.

Всеки ден друг от участниците, отговорил правилно на въпроса, ще спечели щека или топка с автограф от избрана от вас звезда, която се подвизава на PTC Victoria Bulgaria Open.

Играта ще продължи до 5-ти юни.  

В случай че се затруднявате на някой от въпросите, просто потърсете отговора му някъде из специализирания сайт Snooker.Sporta.bg в обновените профили на играчите или в някои от другите секции.

Ако сте истински снукър фен и желаете да получавате компетентна информация за света на любимата игра, харесайте страницата във Фейсбук Snooker PTC Bulgaria!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 23.05.2013|16:51
За големите фенове на този спорт, сигурно ще е голямо предизвикателство :)
4
Не е посочен 23.05.2013|16:40
Не съм му такава фенка, че да искам да се срещам с него!
3
Не е посочен 23.05.2013|16:21
Искам да го видя!
2
Не е посочен 23.05.2013|16:05
не съм му чак такъв фен, че да искам да го видя.
1
Не е посочен 23.05.2013|15:53
Това би било наистина страхотно, тъй като Рони вече е леганда в този спорт и може би най-харизматичния играч, въпреки множеството си изцепки.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay