5 неща, които трябва да знаете, за да отслабнете завинаги

Кажете "Сбогом" на излишните килограми

5 неща, които трябва да знаете, за да отслабнете завинаги

Да отслабнеш е трудно, а да задържиш желаното тегло още повече. Иска Ви се да се сбогувате веднъж завинаги с излишните килограми и никога вече да не се притеснявате за дрехите, които ще облечете и за начина, по който ще Ви стоят. За да стане това, обаче, е нужно да промените някои свои навици.

Не спазвайте диети! Да, знам, че най-популярният начин да отслабнеш е като се подложите на диета, но по този начин можете да предизвикате йо-йо ефектът, който , сигурна съм, не желаете. По-скоро си изградете хранителен режим, в който да има позволени и непозволени храни. Стремете се да ядете повече витаминозни и по-малко мазни храни.

Поставяйте си реалистични цели относно отслабването - Всички искаме да сме изваяни като манекенки, но не при всеки е възможно. Недейте да искате да отслабнете за месец 10 килограма. Най-малкото това е стрес за организма. 

Не си позволявайте да имате дни, през които да ядете много нездравословна храна. Понякога решаваме да се наградим за доброто си поведение и това, че сме отслабнали и си хапваме вредни храни. Не го правете!

Премахнете стреса! Ако постоянно сте под стрес, няма как да отслабнете!

Имайте план .. за храненето Ви, за движението , за всичко. Отнема няколко минути, но е безценен помощник.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay