Храните, които трябва да ядем преди и след тренировка, за да отслабнем по-бързо

Кога какво е хубаво да ядете

Храните, които трябва да ядем преди и след тренировка, за да отслабнем по-бързо

За да влезем във форма колкото се може по-бързо и да загубим желаните килограми е важно, както движението, така и начина ни на хранене. От значение е и храните, които приемаме непосредствено преди и след като сме тренирали. Ето кои храни кога да приемате.

Ядките е добре да се ядат преди тренировка. Почти всички ядки съдържат много протеини, мазнини и фибри, особено бадемите.100 грама бадеми съдържат около 3,9 грама въглехидрати, което е идеалното количество дори и зам много силова тренировка. Орехите са тяхната алтернатива.

Овесена каша с боровинки е страхотен начин да се подготвите за спортуване. Това ще Ви даде протеини, витамин C  и въглехидрати. 

След тренировка е добре да изпиете суроватъчен протеин с бадемово мляко. Тази напитка бързо ще възстанови силите Ви, защото е богата на фибри, калий, магнезий и витамин Е.

След тренировката е добре да се възнаградим подобаващо, така че бърканите яйца са много подходящи. Те са най-лесният източник на протеин. В тях обаче почти няма въглехидрати, затова е добре да ги консумирате с чаша портокалов сок. 

Яжте и тренирайте правилно!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay