Триковете за високо самочувствие ще ви донесат награди!

Първо ние ще ви вдъхновим, а след това вие - нас

Триковете за високо самочувствие ще ви донесат награди!

Сякаш настроението ни през лятото е осезаемо по-добро, отколкото през студените месеци. И все пак се случва да се почувстваме зле вследствие на срив в самочувствието ни.

Понякога околните със своите необмислени и неадекватни коментари биха могли да изгонят усмивката от лицето ни. Друг път самите ние, съвсем по женски, отправяме безпощадни критики към себе си.

Днес ще ви разкрием някои мънички женски тайни за самочувствие до небето, които ще ви гарантират увереност не само през летните дни. А за по-търпеливите, стигнали до края на статията, ще има и награди!

Свежест и прохлада
Вземете си душ непосредствено преди да излезете. Когато напуснете дома си, ще се чувствате свежи, което неминуемо ще повиши настроението ви. Нали знаете колко смачкан се чувства човек след дълъг и изморителен ден и мечтае да се изкъпе възможно най-скоро? Е, през лятото е особено важно да спазвате този ритуал, за да се чувствате добре.

Облечете нещо любимо
Дори да ви се струва, че нямате настроение за любимите си дрешки, ги облечете. Няма да сбъркате! Веднъж щом усетите, че изглеждате добре, ще започнете и да се чувствате добре.

Добра музика
Откъснете се от реалността с помощта на слушалки в ушите, от които звучат любимите ви парчета. Сигурно сте забелязали, че под ритъма на подходяща за настроението ви песен чак походката ви се променя.

Уверена походка
Дори да не ви идва отвътре, опитайте се да вървите по-наперено. Така ще подскажете на съзнанието си, че притежавате увереност, за която то може би не е подозирало. Ефектът е мигновен - сякаш всички вас гледат, защото сте най-прекрасни на света.

Огледалце, огледалце
Преди да се погледнете в огледалото, няколко пъти си кажете, ако трябва и на глас, че именно вие сте най-красиви на света. След това се погледнете и ще установите колко добре може да изглеждате в собствените си очи.

Среща с приятелки
Ако самочувствието ви е тотално сринато, се вижте с някоя приятелка. Оплачете й се и тя ще ви помогне да осъзнаете, че всъщност сте много по-прекрасни, отколкото смятате в настоящия момент.

Погрижете се за себе си
Посетете салон за красота или поспортувайте - след като се погрижите за тялото си, мозъкът ще ви се отблагодари с позитивна нагласа към целия свят, а и към самите вас. "Здрав дух в здраво тяло” - тази максима може и да ви се струва клиширана, но всъщност е ужасно вярна.

Jenite.bg винаги се стремим да убеждаваме жените, че са прекрасни същества, надарени с толкова много качества! Опитвайки се да повишим самочувствието ви, ние организираме една игра, в която четири дами ще спечелят ваучер за 10 E-Fit процедури. Този метод използва технологията EMS - електромускулна стимулация. Чрез нея тялото се стяга, а излишните килограми се свалят много по-бързо, отколкото с обикновени тренировки. Имайте предвид, че ваучерите са валидни за студио, което се намира в град София.

За да участвате, трябва само да…

1. Харесате статията чрез Facebook профила си.

2. Споделите под статията като коментар през Facebook профила си отговор на въпроса:

Какво ви помага да имате самочувствие до небето?

Играта е с продължителност от 8 до 13 юли 2014 година включително. Екипът на Jenite.bg ще избере четирите най-оригинални отговора, чиито автори ще спечелят по един ваучер. Победителите ще бъдат обявени на 14 юли 2014 година. 

За още игри с награди станете част от Jenite.bg във Facebook!

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 09.07.2014|13:11
Мисля , че няма такъв човек , които да не ги обича и да не им се радва
6
Не е посочен 09.07.2014|13:11
Да ви кажа честно моето е доста по - високо от необходимото
5
Не е посочен 09.07.2014|12:07
Аз също,но кой не обича наградите ?! :)))
4
Не е посочен 09.07.2014|12:06
Супер,включвам се.
3
Не е посочен 08.07.2014|20:05
Играта може и да я пропускам , но печалбата никогааа , обичам да печеля
2
Не е посочен 08.07.2014|20:05
Ще трябва да се възползвам от съветите
1
Не е посочен 08.07.2014|19:39
Много обичам да играя и да печеля разбира се
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay