Плажна сватба или бунтарски стил

За какво бракосъчетание винаги сте мечтали?

Вчера ви разказахме за юнския проект на Vogue, в който модните експерти представят рокли, аксесоари, цветя и други основни сватбени елементи, подходящи за атмосферата на 6 различни по тематика тържества. Обяснихме ви за актуалната мода сред западняците да си организират бракосъчетания в ромска стилистика и сравнихме шарените предложения с онези, които биха подхождали на другата крайност - изискана светска сватба.

Днес ще продължим да си говорим за романтика и за вричане "докато смъртта ги раздели". Този път ще ви покажем предложенията на Vogue за онези варианти на бракосъчетание, за които според нас мечтаят най-много момичета по света. Плажната и бунтарската сватба, разбира се! За втората Vogue са предложили страхотна червена рокля и ако сте запленени от идеята, ето тук можете да видите още много рубинени и актуални предложения от сватбената колекция на Вера Уанг.  

Ако още не сте казали своето заветно "Да", осмелете се да преминете от мечти към обмисляне на реалното встъпване в брак по един от двата вълнуващи начина. Дано предложенията в съботната ни галерия успеят да ви вдъхновят. Ако ли не - утре ще имате възможност да помислите отново, защото ще си говорим за провинциалната и модерната сватба.

И помнете: "Традициите не са това, което бяха", но ако новите течения не ви допадат, няма нищо лошо в това да последвате старите си детски мечти!   

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay