Без капка свян: Когато спортът срещне голотата

Списание ESPN с ежегодния си “гол” брой

Без капка свян: Когато спортът срещне голотата

Изданието ESPN отново успя да съблече няколко спортни звезди и да ги направи част от новия си брой. Шест атлета взимат участие в седмия пореден "гол” брой на списанието. Това са бейзболистът Брус Харпър, баскетболистът Кевин Лов, звездата на американския футбол Одел Бекъм, атлетките Шанте Макмилън и Аманда Бингсън и състезателката по плуване Натали Колин.

Миналогодишният брой пожъна големи успехи, защото сред голите спортисти, които взеха участие, беше тенис звездата Винъс Уилямс. Целта на броя бе да покаже различните типове тела. Този път спортистите захвърлят всички дрехи в чест на своите силни и слаби страни. Те искат да покажат, че не се страхуват от слабостите си.

Без капка свян: Когато спортът срещне голотатаБрус Харпър

"Възхищаваме се от потенциала на човешкото тяло и сме изумени от начините, по които спортистите изучават своите граници и разширяват способностите си до краен предел,” споделят издателите на списанието.

Без капка свян: Когато спортът срещне голотатаШанте Макмилън

Всички шест атлета, които са включени в броя на изданието, са многообещаващи спортисти, които тепърва започват блестящата си кариера, но вече са постигнали големи успехи.

Без капка свян: Когато спортът срещне голотатаКевин Лов

Спортистите споделят любопитни истории из страниците на списанието. Баскетболисът Кевин Лов разказва, че като малък е бил доста пълен, но благодарение на спорта и своята упоритост, успява да влезе във форма и сега е професионален спортист.

Без капка свян: Когато спортът срещне голотатаКевин Лов

Състезателката по хвърляне на чук Аманда Бингсън разкрива, че никога не е страдала от липса на самочувстие. Чувала е подмятания относно теглото си, но спортиската всъщност има едва 10% мазнини в тялото си и се чувства страхотно.

Без капка свян: Когато спортът срещне голотатаАманда Бингсън

Всички атлети са на мнение, че спортистите идват във всякакви размери и всеки има различно телосложение. Тялото и неговата форма зависят от гена, от практикувания спорт и от тренировките.

Без капка свян: Когато спортът срещне голотатаОдел Бекъм

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay