Време за мъже, и то спортисти!

Девет броя страхотни представители на силния пол

Джейсън Тейлър
Джейсън Тейлър

Брадли Купър е най-сексапилният мъж в света според People. Ние сме склонни да им се доверим, той наистина изглежда зашеметяващо. Ала решихме да не гледаме само лицето и да плъзнем поглед надолу. Тялото на един мъж също определя колко жени ще го пожелаят на глас или в най-съкровените си фантазии. А кой има по-изваяни форми от един спортист? Стегнати гърди, широки рамене, плосък корем и хубаво дупе... Вместо да мечтаем, може да ги видим почти от плът и кръв. Има десетки възможни подредби на тази класация, но нито един участниците в нея не е излишен. Може само да добавяме още и още горещи предложения от мъжки пол.

9. Джейсън Тейлър
Деветото ни предложение е номер 99 от отбора по американски футбол "Miami Dolphins”. Делфинчето Джейсън е роден на 1 септември 1974 г. и правилно се досещате, че винаги е бил секссимвол. Освен страхотна физическа подготовка на терена, той показва и завидни умения на дансинга по време на участието си в нещо като родното "Dancing stars”. Не знаем какво точно означава "лайнбекър”, но господин Тейлър със сигурност е най-добре изглеждащият мъж на този пост.

8. Кели Слейтър
Въпреки че е най-възрастен в нашата класация, роденият на 11 февруари 1972 сърфист заема една от челните позиции в нея. Ако имаше награда "Дългогодишен сексапил”, със сигурност именно Робърт Кели Слейтър щеше да я получи. Тя ще бъде една от многото - морският вълк е поставил рекорд за световни титли по сърф, тъй като си има цели 11, а 5 от тях е получил в последователни години.
Най-младият и същевременно най-възрастният световен шампион в този спорт Слейтър печели титлата първо на 20, а последно - на 39 години. Притежава и артистични умения, а кариерата му като актьор продължава вече 20 години, за които е снимал точно толкова на брой филми.

7. Рафаел Матос
Той кара някакви странни автомобили, наречени IndyCar, и живее в Маями. Роден е на 28 август 1981 г. в Бразилия и на това отдаваме екзотичната му красота. Небрежен и напълно спортен тип, Рафа почти няма светски изяви. Посветил е цялото си време на своя автомобил, а ние сме вдъхновени от концентрацията му. И от типичния бразилски чар на сваляч.

Време за мъже, и то спортисти!

6. Адам Скот
Австралийският голфър е роден на 16 юли 1980 г. и е имал достатъчно време да стане носител на редица титли. Скот е печелил 18 турнира, които са се провели по цял свят. Освен международна голф сензация, той е и изтънчен музикален любител. Избран е за рекламно лице на Rolex, защото напрежението не го товари, а го зарежда. Не на всички снимки изглежда добре, но пък класата му не може да бъде оспорена.

Време за мъже, и то спортисти!

5. Люис Хамилтън
Автомобилите от Формула 1 ръмжат предизвикателно и гумите им свистят бясно. Роденият на 7 януари 1985 г. Люис изобщо не отговаря на очакванията за външен вид на пилот. Когато махнал за пръв път каската, половината фенки на Макларън на стадиона загубили съзнание. Кой би предположил, че един състезател може да изглежда по този начин? Хамилтън има вид на толкова добър и мил мъж, че чак се чудим защо Никол Шерцингер си позволи да го напусне.
Още на 10 години той се заканил на Рон Денис, директор на отбора МакЛарън, че ще се състезава именно за неговата школа. 12 години по-късно Люис прави своя дебют за Формула 1 точно за този тим и е най-младият състезател в историята на състезанието. Той е считан и за първия тъмнокож състезател във Формула 1, въпреки че всъщност е от смесен брак.

Време за мъже, и то спортисти!

4. Си Джей Уилсън
Чаровникът носи типично американското име Кристофър Джонсън Уилсън и е роден в Калифорния. Обещаващо начало на един вълнуващ живот. Роденият на 18 ноември 1980 г. Си Джей в момента е състезател по бейзбол. Сигурно лесно стига до трета база на всяка среща. А начинът, по който изглежда, оправдава липсата на значими професионални успехи.

Време за мъже, и то спортисти!

3. Джереми Блум
Той е трикратен световен шампион, два пъти олимпийски и 11 пъти е печелил златен медал на Световната купа по ски-спускане свободен стил. През 2005-а достига върха на своята кариера със спечелването на шест поредни събития от световната купа, като това е рекорд в историята на този спорт.
Блум не само изглежда добре и има афинитет към екстремните спортове. Той е състрадателен и мил човек - през 2008 г. основава фондацията "Желание на живота", която сбъдва желания на хора над 80-годишна възраст. Досега тя е сбъднала над 250 желания, а повече информация може да откриете на сайта ѝ - www.seniorwish.org.
Освен скиор с 11 златни медала и 26 купи, по настоящем Джереми е и състезател по американски футбол. Ех, тези всестранно развити спортисти с перфектно развити тела!

Време за мъже, и то спортисти!   Време за мъже, и то спортисти!

2. Дейвид Бекъм
Разбира се, че Бекс е във всяка класация за сексапилни спортисти. За мъже и татковци - също. Дори жените, които изобщо не се интересуват от спорт, са чували името на сексапилния футболист. Освен сърцето на съпругата си, бившата спайска Пош - Виктория, той е пленил и хиляди други.
Високият 185 сантиметра английски поданик е роден на 2 май 1975 г. За жалост в момента практикува чаровния си акцент далеч отвъд океана. Преди обаче беше звездата на Европа със своето участие в тимовете на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Милан и английския национален отбор.

1. Новак Джокович
Номер 1 не само в нашата класация, а и в света. Сърбите са обвинявани в привлекателност и това е поредното доказателство. Синеокият тенисист е роден на 22 май 1987 г. съвсем наблизо - в Белград.
Спортната му кариера е предначертана, но не е трябвало да държи ракета в ръка, а щека. Неговите баща, чичо и леля са професионални скиори. Въпреки това Ноле, както го наричат феновете (и фенките!) му, започва да тича по корта едва 4-годишен. Отива в Мюнхен на 12, а година след това дебютира на официален турнир - ITF.
Джокович е спечелил над 24 милиона щатски долара от тенис турнири, а в момента е Номер 1 в Световната ранглиста. В турнири от Големия шлем той има 351 победи и само 105 загуби. А ние си загубихме ума по него!

Време за мъже, и то спортисти!

79 24
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 07.01.2014|17:32
Кели Слейтър много ми харесва
1
Не е посочен 27.11.2011|14:41
Джокович е мнооооого далече от такава класация :D
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay