Дивата Оливия Уайлд

Номер 13 е щастливото число на мъжете

Мъжката половина от човечеството с удоволствие би се разболяла, ако ще попадне под грижите на тази секси докторка. Абсолютно сме убедени в това, както сме убедени, че след залеза идва изгрев.

Оливия Уайлд е толкова секси, че монитора ни се запотява от снимките ѝ. Нищо чудно, че е любимка на мъжете, а не можем да си кривим душата – и на жените също. Без никаква доза завист! Освен с котешкия си поглед обира точките и със състезателния си хъс. Участва в надпревари по скоростно поглъщане на висококалорична храна. Веднъж дори печели първо място, изяждайки за 20 минути 30 понички с кленов сироп и масло. Впечатлени сме!

Хубавицата, станала известна с ролите си в "Ориндж Каунти” и "Д-р Хаус" е родена на 10-ти март 1984 г. в Ню Йорк, но израства във Вашингтон и Масачузец, където завършва гимназия през 2002 година. Израства в семейство на журналисти и писатели. Майка ѝ Лесли работи като журналист и продуцент, баща ѝ – Андрю, както и нейните чичовци, също се развиват в тази сфера, а дядо ѝ Клауд Кокбърн, е популярен американски писател. Въпреки журналистическите си корени, Уайлд е категорична от малка, че иска да стане актриса. Любовта към литературата обаче я кара в зряла възраст да смени фамилията си на Уайлд – любимият ѝ автор е Оскар Уайлд. Рожденото ѝ име е Оливия Джейн Кокбърн.

Дивата Оливия Уайлд

Други интересни факти за нея са, че е естествена блондинка, има ирландки корени от бащина линия и е строг вегетарианец. Отказва да се храни с месо, да носи животински кожи, както и да използва козметични продукти, тествани върху животни. Лице е на Revlon, следователно можем да сме спокойни относно политиката на марката.

Захваща се с моделство като завършва гимназия. Снима се във фотосесии за известни списания и се насочва към киното. През 2004 г. получава малка роля в "Ориндж Каунти" и "Съседка за секс", но големият пробив в киното идва с "Д-р Хаус", където играе д-р Реми, или номер Тринайсет по прякор.

2010-а и 2011-а са особено успешни за Оливия Уайлд. Участва в екшъна "Следващите три дни" с Ръсел Кроу, играе и в нашумелия 3D филм "Трон: Заветът". Във фентъзи-екшъна "Каубои и извънземни" си партнира с Харисън Форд и Даниел Крейг. На екран с Райън Рейнолдс и Джейсън Бейтман я виждаме в комедията "Размяната". За коледните и новогодишните празници пък можем да си подарим билет за фантастичния трилър "Дилъри на време" с участието на Оливия, Джъстин Тимбърлейк и Аманда Сейфрид.

Дивата Оливия Уайлд

В личен план Уайлд е щастливо разведена. На 19 години сключва брак с Тао Русполи, известен режисьор и фотограф, на тайна церемония в училищен автобус само пред няколко свидетели. Двамата се разделят тази година.

27-годишната красавица, която няколко пъти се нарежда в класацията на Максим "Hot 100", в момента е запазена само за феновете. А ние нямаме нищо против!

56 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay