И Мила Кунис не е за изхвърляне

Според читателите на The Sun не Тулиса, а Мила е най-секси. Какво мислите вие?

1. Мила Кунис
1. Мила Кунис

Преди няколко дни ви запознахме с дългоочакваните резултати от ежегодната класация на FHM за най-секси жени на света. На първо място е британската певица и актриса Тулиса Контоставлос, която напоследък е нашумяла заради секс запис, появил се в интернет пространството. По нашите ширини не е чак толкова известна, но представете си какво се случва в чужбина, щом е изпреварила тежки имена като Роузи Хънтингтън-Уайтли в класацията на популярното мъжко списание.

От редакцията на The Sun реагираха бързо и обявиха началото на ново гласуване сред собствените си читатели. Днес излязоха и техните резултати, като този път първа по сексапил е звездата от "Черен лебед" Мила Кунис. Въпросната Тулиса отново присъства - тя е чак седма, но пак е успяла да изпревари "лисичката" Меган Фокс. На второ място читатели на The Sun, също както и екипът на FHM преди тях, са класирали Черил Коул, а сестрите Мидълтън, сестрите МиноугКийра Найтли и други любими привлекателни дами изобщо не са намерили място в челната десетка.

След всичко това, гарнирано и със смяната на нашата Мис България 2012, се чувстваме малко объркани. Последно, коя е най-красива на родна почва и коя е най-секси в световен мащаб? Не ни остава друго, освен да постъпим на принципа "барабар Петко с мъжете" и на свой ред да се допитаме до собствените си читатели.

В крайна сметка, вашето мнение най-много ни интересува. Така че, направете ни услуга - разгледайте класацията на The Sun в нашата галерия, припомнете си и подредбата на FHM. След това ни кажете: според вас, коя точно е най-сексапилната жена на света?   

10 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 08.05.2012|11:55
и аз съм за Мила Кунис, 100 пъти по-хубав а е Тулиса
4
Не е посочен 07.05.2012|10:57
Мила е много готина мацка!
3
Не е посочен 07.05.2012|10:47
Наистина - почти всички предложения са и по- хубави и по- секси.
2
Не е посочен 07.05.2012|10:12
и на мен тя ми хареса най-много,а Ким сякаш не стои добре между тях:)
1
Не е посочен 07.05.2012|10:11
На мен най-много ми харесва Джорджия, сякаш е най-секси от всички, но и Мила си я бива.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay