Новото песто Гренолата, което завладява чиниите ни

Нов италиански вкус

Новото песто Гренолата, което завладява чиниите ни

Идва от италианците. То се прави от магданоз, чесън и кора на лимон, или портокал. Изключитено свежо е за лятото. Може да се използва, естествено, и през зимата, когато, освен  че ще прави ястията още по-вкусни, ще Ви предпазва от болести. 

Можете да го прибавяте към бяло месо, риба, паста, салати, печени зеленчуци, скара. Може също така да полеете обилно сиренето с него или мезетата. Виждате, че приложението му е богато.

Можете да прибавите към него и босилек, кориандър, магданоз и чили. Няма никакви ограничения!

Ваш ред е да приготвите Гренолата! Става много бързо, можете да я съхраните за два дни в хладилника, а обръща вкуса на храната!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay