Лазанята е едно от най-вкусните ястия. Супите са полезни и страхотни за студеното време. А как ви се струва комбинация от двете? Ще ви представим рецептата за една по-различна супа. Надяваме се да ви хареса.
Необходими продукти:
1 супена лъжица зехтин
1 глава лук, нарязан
300 гр. говеждо месо
4 скилидки чесън
1 консерва домати
1 супена лъжица балсамов оцет
1 супена лъжица сушен риган
4 чаши пилешки бульон
Кори за лазаня, разчупени на две
2 чаши моцарела
Настърган пармезан
Пресен босилек
Начин на приготвяне:
В голям тиган загрейте зехтина. Добавете лука и посолете. Пържете лука до златисто и след това добавете месото и го оставете на котлона, докато вече не е розово на цвят.
Изцедете мазнината и го върнете в съда.
Добавете чесъна и разбъркайте. След това добавете и доматите, балсамовия оцет и сушения риган.
Изсипете и пилешкия бульон и сложете капака.
Добавете лазанята и оставете да се свари, като разбърквате от време на време.
Добавете моцарелата и разбъркайте отново.
Накрая добавете и пармезана и босилека.
Добър апетит!
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
0 | 0 |