Необходими продукти:
Телешка пържола (един брой за една порция)
Пилешки бульон
Червена и зелена чушка (нарязани на ленти)
Лук (нарязан на ленти)
Тиквичка (нарязани на ленти)
Чесън
Розмарин
Метод:
Нарежете всички зеленчуците на ленти.
Сплескайте пържолите с чук за месо, докато не се получат достатъчно широки, за да сложите продуктите в тях и да ги навиете на руло. Не бива да се нарушава целостта на месото.
Наредете чушките, гъбите, лука и тиквичката върху тънката пържола. Добавете чесън, риган, черен пипер и сол на вкус.
Намажете продуктите и месото с бульона, към който по желание можете да прибавите малко мазнина.
Навийте рулата, запечатайте в тиган за 2 минути от всяка страна, след което печете на 180 градуса в предварително загряна фурна до получаване на тъмно кафеникав цвят.
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
0 | 0 |