Тенджера вземи от "Една идея ври"!

Kulinar.bg ви очаква да покажете кулинарните си знания!

Тенджера вземи от "Една идея ври"!

Колкото и да не ни се иска, лятото е към своя край. Още малко ще се порадваме на топлото време, което скоро ще бъде заменено от пъстрото и прохладно есенно ежедневие.

Новият сезон обаче е и ново начало. Учениците и студентите започват учебната година, дизайнерите повдигат завесите и разкриват удивителните си колекции, а колегите от Kulinar.bg стартират страхотна игра за своите верни читатели.

"Една идея ври" и ви очаква да покажете кулинарните си знания. Участвайте всеки ден в играта, която се провежда на страницата на Kulinar.bg във фейсбук, като отговаряте правилно на зададените въпроси.

Достатъчно е да дадете 2 или повече верни отговори и може да се сдобиете с тенджера под налягане, която да ври върху вашия котлон с пълна сила. Тя е снабдена с подвижен и самоуплътняващ се капак, който елиминира трудното затваряне.

С тази тенджера ще готвите бързо и вкусно всяко ястие, а храната ще запазва витамините, минералите и оригиналния си вкус. Произведена е чрез модерни технологични процеси и сме сигурни, че всеки любител на кулинарното изкуство си мечтае да я притежава в кухнята си.

Каква идея ври в главите на колегите от Kulinar.bg можем само да гадаем. От днес, 9 септември, до 15 септември 2013 година може да докажете кулинарните си знания във фейсбук страницата на инициативата.

Успех във вкусното предизвикателство!

10 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 10.09.2013|18:47
Ще се възползвам от предложението.
3
Не е посочен 09.09.2013|18:20
За една тенджера няма да си мръдна пръста дори.
2
Не е посочен 09.09.2013|16:19
има рима даже:)
1
Не е посочен 09.09.2013|13:45
не възнамерявам да споделям кулинарните си умения с кулинар.бг.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay