Храни, които топят мазнините около ханша

Храни, които топят мазнините около ханша

Надявате се да постигнете плоския корем, за който винаги сте мечтали за минимум време? Здравословното хранене и диетите могат да ви отведат до мечтата, но съществуват някои храни, които са по-ефективни и могат да ви помогнат по-бързо да изгорите мазнините около корема. 

Ето кои са те:

  1. Овесени ядки – овесените ядки са храна, която ще ви засити с часове. Освен това е и доста нискокалорична. Уверете се обаче, че използвате органичен овес. Освен това не добавяйте твърде много захар или други нездравословни подсладители към овесената си каша.

  2. Бадеми – бадемите са друга засищаща храна. Шепа от тези ядки правят идеалната закуска за тези, които се опитват да отслабнат и да намалят мазнините около корема си. Бадемите са пълни с фибри, протеини и здравословни мазнини, които намаляват нивата на глад и ви помагат да се чувствате сити за по-дълъг период от време.

  3. Зехтин – зехтинът е много по-здравословна алтернатива на маслото и олиото, и може да ви помогне да намалите калориите и мазнините, за да отслабнете по-бързо. Зехтинът включва мононенаситени мастни киселини, които се считат за здравословни хранителни мазнини.

  4. Яйца – яйцата съдържат изобилие от здравословни протеини и витамини. Едно яйце съдържа едва 70 калории на ден. Яденето на едно или две яйца за закуска или следобедна закуска е сигурен начин да се чувствате сити с часове.

  5. Грейпфрут – плодовете са пълни с витамин А, витамин С, фибри и калий. Те са също толкова ефективни и в поддържане здравето на сърцето ви.

  6. Плодове – ако жадувате за нещо сладко, но се опитвате да избягвате мазното, сладките храни, изберете плодовете. Те включват изобилие от фибри и витамини, които ви помагат да изгаряте повече мазнини и да се чувствате енергични през целия ден.

  7. Фъстъчено масло – фъстъченото масло е чудесен източник на фибри, протеини и много витамини като калий. Ако искате да добавите нещо хранително към вашата закуска от плодове или кисело мляко, без да добавяте твърде много нездравословни мазнини и калории към диетата си, изберете фъстъченото масло.

  8. Пълнозърнести храни – повечето хора на могат да устоят на хляба, дори когато са на диета. Той е толкова неустоимо вкусен. Ако не се чувствате добре след консумацията на бял хляб, изберете пълнозърнестия. Пълнозърнестите храни съдържат много фибри и ви помагат да поддържате стабилно ниво на кръвната захар.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay