Слабеем с червено вино

Тънка талия с червено вино

Слабеем с червено вино

Абсолютно забранено е да си говорим за диети по това време на годината. Около коледните и новогодишните празници е съвсем нормално и категорично позволено да прекалите с храната, и правим изключение единствено, защото тази диета е нестандартна, подходяща за сезона и бихме казали доста приятна.

 

Британският диетолог Роджър Кордън е разработил необичайна алкохолна диета, благодарение на която е много по-лесно да свалим излишните килограми.

 

Вълшебството се крие в една чаша червено вино след всяко хранене. Според диетологa червеното вино помага за разграждането на мазнините, които се натрупват в областта на талията.

 

За целите на диетата са подходящи всякакви качествени сухи вина. Кордън споделя, че храната, която ядем, може да е разнообразна, но след това е задължително, повтаряме - задължително да изпиете чаша червено вино.

 

Важно е обаче да се спазва мярката и да не се прекалява, тъй като по-голямото количество ще доведе до приемането на повече калории от необходимото, а повече от 50 грама алкохол може да нанесе на организма повече вреда, отколкото полза.

 

Така че този път, освен бон апети, ви пожелаваме и наздраве!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay