Има ли Наталия Гуркова нов мъж до себе си?

Има ли Наталия Гуркова нов мъж до себе си?

Наталия Гуркова, вдовицата на убития в ЮАР бизнесмен Джордже Михалевич, отдаде почит на паметта на покойния си съпруг в социалните мрежи, споделяйки мили снимки и спомени. Тази година се навършват шест години от трагичната загуба. Въпреки че обикновено избягва обсъждането на личния си живот, Наталия предпочита да говори за кариерата си на дизайнер и бъдещите си творчески начинания.

Миналата година Наталия стартира своя моден бранд за дамско облекло и в момента се фокусира върху развитието му. Феновете й изразиха подкрепата си и я поздравиха за успешното завръщане към нормалния живот. Самата Наталия изрази своята благодарност за насърчението, което означава много за нея.

Джордже Михалевич, чийто бизнес не беше съвсем законен, беше убит чрез разстрел от двама маскирани мотористи в близост до Йоханесбург през 2013 г. Преди това съпругата му се сблъсква с друга семейна трагедия - през същата година баща му изчезва и по-късно е намерен мъртъв. Смята се, че престъплението има връзка с криминалните дейности на Михалевич.

След убийството Наталия се премества в България със своите деца, страхувайки се за тяхната безопасност. Тя направи неуспешни опити да защити репутацията на съпруга си, отричайки слуховете за незаконната му дейност. Говореше се също, че бракът им е пред разпадане поради множеството проблеми, свързани с бизнеса на Джордже.

Въпреки трудностите, Наталия успя да се възстанови, най-вече заради децата си. Близки до нея съобщават, че наскоро е намерила нова любов. Мъжът, приблизително на същата възраст, работи в банковия сектор и има две деца от предишен брак. Той приема децата на Наталия като свои собствени и те са изградили силни взаимоотношения.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay