Луна усещала кога хората ще починат: Предвидила смъртта на майка си и на певицата Румяна

Луна усещала кога хората ще починат: Предвидила смъртта на майка си и на певицата Румяна

Певицата Луна вярва, че може да усети кога хората ще починат въз основа на изражението в очите им. Тя твърди, че е предвидила кончината на майка си и известната певица Румяна, преди те да починат. Луна смята, че има достъп до невидимия свят и че хората, които заслужават, отиват "при ангелите", когато умрат.

Луна споделя, че е видяла промяна в погледа на майка си, преди тя да почине, и е имала подобно предчувствие относно Румяна, с която били много близки. Тя си спомня, че Румяна изглеждала различна и излъчвала щастие преди смъртта си, дори заявявайки, че отива на "друго място". Луна вярва, че тези "други места" са небесата и че хората слизат на Земята като ангели, за да изпратят съобщения.

Въпреки свръхестествените събития в живота си, Луна остава непоклатима във вярата си в "невидимия свят". Тя вярва, че всичко, което се случва, е изпратено от Бог и го приема като знак. Луна също така вярва, че самата тя е различна от другите хора и че притежава специални сили.

Един пример за нейната уникалност е откриването на отдавна изгубените записи на първото ѝ музикално шоу, "Луна Шоу". Луна вярва, че е била предопределена да бъде първият домакин на такова шоу и дори е патентовала концепцията. Тя планира да рестартира шоуто, но все още не е посочила телевизията, на която ще се излъчва.

На опелото на Румяна Луна изпитала силно духовно преживяване, когато стисна ръката на починалата певица. Тя почувства прилив на сила и вярва, че Румяна ѝ е предала част от енергията си. Като жест на почит, Луна възнамерява да изпълни една от най-известните песни на Румяна, "Две очи разплакани", в близко бъдеще.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay