Кето свински пържоли

Кето свински пържоли
Emily Hlavac Green

Тъй като зимата е сезонът на свинското месо, днес ще ви предложим рецепта за кето свински пържоли.

Необходими продукти:

4 свински пържоли без кост

сол

черен пипер

2 с. л. зехтин

250 грама гъб, нарязани

2 скилидки чесън, накълцан

1/2 ч. сметана за готвене

1/2 ч. настърган пармезан

1 ч. л. риган

щипка червен пипер

3 ч. спанак

Кето свински пържоли Emily Hlavac Green

Начин на приготвяне:

Подправете свинските пържоли от двете страни със сол и черен пипер.  

В голям тиган на средна температура, загрейте зехтина.

Добавете свинските пържоли и гответе до златисто.

Извадете от тигана и ги сложете в чиния.

Добавете гъбите в тигана и гответе, докато омекнат, около 5 минути.

След това добавете и чесъна към тях и гответе още 1 минута.

Добавете сметаната, пармезана, ригана и червения пипер. Подправете със сол и черен пипер. Оставете соса на котлона няколко минути, за да се сгъсти.

Добавете спанака и гответе още 2 минути.

Върнете пържолите в тигана при соса и гответе още 5 минути.

Сервирайте.

Добър апетит!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на компютърен специалист. Има проблем с компютъра си. - Ало! Имам проблем с компютъра. Пише ми на монитора, че не ми разпознава принтера. -И Вие какво направихте? Ами обърнах...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
В един конфликт между сърцето и мозъка, следвайте сърцето си.
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти