Адел разкри как влиза във форма с измъчена снимка от фитнеса

Изпълнителката е решила да живее по-здравословно

Адел разкри как влиза във форма с измъчена снимка от фитнеса

Явно Адел е като всички останали хора и е решила да спази новогодишните си обещания поне в първите седмици от 2016-а. А какво най-често си обещават хората на прага на новата година? Да влязат във форма, да спортуват повече и да свалят онези излишни 5 килограма. Точно това си е наумила и хитовата изпълнителка, която качи свое много забавно селфи в социалните мрежи.

На снимката виждаме самата Адел, която спортува активно във фитнеса, но не изглежда никак щастлива от този факт. Физиономията ѝ е по-скоро трагична и изглежда сякаш упражненията представляват истинско мъчение за нея.

Свикнали сме да виждали само усмихнати спортуващи знаменитости, но Адел е достатъчно смела, за да покаже, че не всичко е толкова лесно, колкото изглежда. Тя все пак е решила да даде всичко от себе си в залата, защото ѝ предстои 10-месечно турне, за което ще са ѝ нужни много сили.

Адел разкри как влиза във форма с измъчена снимка от фитнеса

Адел се завърна съвсем наскоро на сцената след 4-годишно отсъствие и всички забелязаха по-стройната ѝ и стегната фигура. В интервю тя споделя, че новото ѝ тяло е резултат от "ужасно скучни” диети и тренировки във фитнеса. Звездата се е отказала и от алкохола, цигарите, кофеина и мазните и пикантни храни и вече е заклет фен на смуутитата.

Тя споделя, че се е подложила на тази диета и тези ограничения не толкова заради външния си вид, а заради гласа си. Всички тези неща вредят на гласните струни по някакъв начин, а изпълнителката желае да бъде в перфектна форма по време на предстоящото турне в Европа и Северна Америка.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay