Пригответе се за лято на Италианската Ривиера с най-новия филм на Дисни и Пиксар- LUCA

Номинираният за „Оскар“ Енрико Касароса ще режисира изцяло новата история, която ще се появи в кината следващото лято

Пригответе се за лято на Италианската Ривиера с най-новия филм на Дисни и Пиксар- LUCA

През юни 2021 г.Дисни и Пиксар ни канят да изживеем незабравимо лято на Италианската Ривиера с най-новия им оригинален пълнометражен филм Luca. С невероятно въображение, трогателна история, незабравими герои и много хумор, Luca ще спечели сърцата на малки и големи. Режисьор е номинираният за "Оскар" Енрико Касароса (La Luna), а продуцент е Андреа Уорън (Колите 3, Лава).

Действието на Luca се развива в живописноградче на Италианската Ривиера и разказва историята за порастването на едно малко момче, което изживява незабравимо лято, изпълнено със сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер. Лука споделя тези приключения с новооткрития си най-добър приятел, но безгрижните дни са заплашени от една дълбоко пазена тайна: той е морско чудовище от друг свят, скрит точно под повърхността на водата.   

Режисьорът Енрико Касароса споделя "Luca е дълбоко лична история за мен, не само заради това, че действието се развива на Италианската Ривиера, където съм израснал, а защото в своята същност това е филм за приятелството. Детските ни приятелства често определят пътя към това кои искаме да станем, когато пораснем, и тези връзки са в сърцето на Luca. И в допълнение към красотата и чара на италианското крайбрежие, нашият филм ще предложи незабравимо приключение, което ще промени Лука завинаги".

Стягаме куфарите за Италианската Ривиера и Luca през юни 2021 г.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay