Бананова диета срещу гъбични инфекции

Използвайте храната като лечение!

Бананова диета срещу гъбични инфекции

Кандидозата е вид гъбична инфекция, причинена от бактерията Candida Albicans. Този вид гъбички са най-разпространени и най-упорити за лечение. Развиват се в по-сладка среда и затова е хубаво по време на лечението да се ограничава захарта, да се яде повече кисело мляко и да се пие сок от грейпфрут.

Приготвили сме ви вълшебна рецепта за бананова диета от книгата на прочутия специалист по холистична медицина д-р Шиам Сингха "Храненето като лечение". Според него за разрешаването на всеки здравословен проблем е необходимо човек първо да промени хранителния си режим.

Ето и самата бананова диета, благодарение на която ще можете да се справите с досадната, а и в повечето случаи упорита гъбична инфекция.

В продължение на седем дни яжте по два презрели банана, направени на пюре, с щипка черен пипер и 250 грама домашно кисело мляко. Това ястие приемайте на всеки два часа.

Другият вариант е да използвате четири презрели банана, отново направени на пюре, с щипка черен пипер и 500 грама домашно кисело мляко, но да приемате това количество на всеки четири часа.

Помнете, че трябва да пиете големи количества гореща вода. Разберете още за ползите от банановата диета при кандида и следвайте указанията на рецептата при колегите от fitwell.bg!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay