Годишен хороскоп за 2020- Водолей: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Водолей: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Водолей (родените между 21 януари и 19 февруари), е единадесетият астрологичен знак, управлява се от Уран и е въздушен знак.

Според хороскопа за 2020 г., с цялата енергия във вашия знак, Водолеи, тази година обещава да бъде по-енергична, отколкото миналата година. 2020 г. е щастлива година, година на промени към по-добро. Ще намерите мир, хармония и щастие. Въпреки че обикновено сте скитници, не искате да се вкопчвате в хора или места дълго време и не се установявате лесно, тази година ще преминете през някои значителни промени, които ще ви изведат от вашата зона на комфорт. 

Влияние на планетите върху Водолей през 2020 година:

Влияние на Плутон върху Водолея: Водолеите се определят от несъответствие и идеализъм, поради което те винаги са готови за промяна. Те се отегчават бързо и винаги търсят приключения и знания. Те не обръщат внимание на детайлите и не винаги проявяват толерантност. Под влияние на Плутон те могат да станат егоистични или нетърпеливи. В любовта те се нуждаят от разбиране и подкрепа от партньорите си.

Юпитер е в ретроградно движение в Козирог между 15 май и 13 септември и това ще ви накара да преоцените всичките си приятелски отношения и да решите кои са достойните за поддържане.

Меркурий е ретрограден между 17 февруари и 10 март във Водолей. Може би ще се почувствате по-разочаровани, когато Меркурий е ретрограден. Ще имате по-малко оптимистични дни, което ще намали желаниет ви за действия. Но не позволявайте на тази негативна вълна да ви залее. Винаги помнете, че има решения. 

Марс е ретрограден в Овен и родените под знака Водолей ще преминат през период от два месеца, като станат по-тревожни, стресирани и изкушени да вземат прибързани решения. Астралните аспекти изискват спокойствие, търпение и повече релакс.

Ретроградният период на Уран ви предлага възможността да промените динамиката, но чрез вашата промяна. Свикнали сте да сте винаги прави, но ако опитате някакъв друг подход, ще бъдете много по-удовлетворени. Опитайте да комуникирате повече с хората около вас, така ще започнете да се разбирате по-добре. 

Любов и връзки

Предсказуемостта, стабилността, сигурността и удовлетворението на любовта, брака и дългосрочните отношения не са вашето нещо през тази година. Може дори да има загуби в това отношение- прекратяване на връзки, приятелства и т.н. Това може да се случи заради неразбирателство- другите не ви разбират и вие също не ги разбирате.

Дори бизнес отношенията могат да бъдат възпрепятствани. Имате няколко урока, които трябва да научите тази година в отношенията и тези уроци ще бъдат много ценни. Хубавата новина е, че е много вероятно да срещнете човек, който да привлече вниманието ви и дори може да започнете връзка. Родените под знака Водолей ще продължат да имат възходи и падения в любовния си живот и им се препоръчва да общуват много внимателно. Това не е благоприятна година за сключване на брак. 

Кариера и работа

Вашата сила през 2020 година определено ще бъде работата. Ще има известно неспокойство през първата половина на годината, но след това нещата ще се наредят перфектно. Ще имате много добри идеи, ще измислите нови начини за вършене на нещата и всичко ще се случва с лекота. Ще имате много професионални успехи и 2020 ще бъде много силна година за вашата кариера. 

Ще имате самочувствие и ще излъчвате увереност, което ще ви бъде от полза. 

Въпреки това ще има събития, които ще ви изкарат извън зоната ви на комфорт. Ще имате шанса да разширите кръга си от познати и да завържете ценни контакти. В същото време ще имате възможността да започнете дългосрочни и големи проекти. 

Пари

Парите ще ви намират през 2020, Водолеи! От доста време насам вие се опитвате да ги привлечете и най-накрая те ще започнат да ви намират. Ще бъде добра година във финансов аспект. Единствената пречка могат да бъдат взаимоотношения, които са обвързани с финанси. 

Пролетта е подходящо време да потърсите външен съвет и помощ, свързана с парите ви. До края на годината ще се радвате на силен, постоянен растеж на доходите ви. 

Здраве

Колкото и успешна да бъде годината, несъмнено ще бъде свързана с много стрес. Поради тази причина ви е необходимо перфектно здраве. Погрижете се за него. Ще бъдете заинтригувани от алтернативни практики. 

Източник: yearly-horoscope.org

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Овен

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Телец

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Близнаци

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Рак

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Лъв 

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Дева

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Везни

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Скорпион

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Стрелец

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Козирог

14 7
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay