Здравословен ли е режимът на Майли Сайръс

Как поддържа фигурата си любимата звезда на хиляди тийнейджъри

Майли Сайръс
Майли Сайръс

Майли Сайръс е сред любимките на тийнейджърите, но дали им дава добър пример? Пеещата актриса, която спечели славата си от сериала "Хана Монтана”, отдавна не е онова сладко малко момиченце, което предизвикваше умиление от екрана.

Днес Майли е буйна и неконтролируема, снима се в провокативни пози, докато клипове, в които пуши халюциногенни билки се въртят из интернет. Миналата година безразсъдният ѝ характер ѝ спечели титлата "Звездата с най-лошо влияние върху подрастващите", а ние мислим да представим още доказателства, които я сочат за "виновна”.

От хранителна гледна точка, американската тийн звезда проявява особено безразличие към здравето си. Преди няколко месеца Майли заплати сумата от 50,000 долара на диетолози, за да й помогнат да отслабне за две седмици. Резултатът - минус 6 килограма от теглото ѝ. Чудим се, как изобщо ѝ е хрумнало, че трябва да се подложи на строга диета, при положение, че и без това си имаше хубава фигура.

Рязкото ѝ отслабване доведе до заключението, че звездата страда от хранително разстройство и дава много негативен пример на своите фенове. За да се защити, тя каза, че загубата на килограми се е случила, благодарение на безглутеновата диета, която е тотален хит в Холивуд. Нейна привърженичка е и ангелът на Victoria - Ерин Хедъртън, а един от основните принципи на това хранене е изключването на всички зърнени култури, които съдържат глутен. 

Изглежда за момента Майли е категорична във въздържанието си от глутенови изделия. Наскоро самата тя публикува снимка в Twitter, на която държи торбичка, пълна с хамбургери и пържени картофки, и буквало е завряла лицето си в плика. Просто се храни с миризмата на тези вредни храни, както самата тя твърди под снимката.

Здравословен ли е режимът на Майли Сайръс

Освен на диетата, Майли разчита и на ежедневен джогинг. Тя е отдадена почитателка на бягането в парка и е засичана от папараците доста често да тича със своя домашен любимец. За тази воля получава нашите адмирации. 

Но що се отнася до цялостния режим на госпожицата, без да сме хранителни експерти, можем да заключим, че примерът, който дава, не е от най-добрите. По-голямата част от експертите гледат скептично на безглутеновата диета като начин за отслабване. 

Освен това, нестабилното тегло определено не е здравословно за организма, а Сайръс отслабва доста рязко. Хубавото при нея е, че залага и на спорта. Надяваме се почитателите ѝ да се вдъхновят именно от тези нейни физически активности. 

14 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 10.07.2012|14:23
Майли Сайръс да внимава с диетите че накрая ще ѝ отслабне имунна система и ще започне често да боледува. Спортът, съчетан с здравословна храна (но не лишаване от храна) е най-добрата комбинация.
10
Не е посочен 10.07.2012|14:21
Нищо чудно в даден момент организмът ще започне да си иска своето и като не го получава ще намери начин да сигнализира.
9
Не е посочен 10.07.2012|14:20
Според мен изглежда много добре, не знам защо си е наложила да отслабва толкова драстично. Току-виж ѝ изникне някой сериозен проблем със здравето, ще я питаме тогава какво е прави.
8
Не е посочен 10.07.2012|14:19
Майлито наистина има много добра спортна фигура, която предполагам се дължи на немалко часове прекарани в тренировки.
7
Не е посочен 09.07.2012|14:48
6 килограма за две седмици и то за толкова крехко същество, на никаква безглутеновата диета не е била, по-скоро на пълен глад! Самата диета не е лоша и се практикува от хора с алергии, но не мисля че тя е тайната в случая.
6
Не е посочен 09.07.2012|11:56
тя малко не е в ред , ще се разболее това момиче от глупава суета !
5
Не е посочен 09.07.2012|11:46
Ами никои не сме, само казва мнение. Нормалното отслабване е до 1 кг на седмица, не повече, това е здравословно. Може да е по-бавно, но определено е по-трайно!
4
Не е посочен 09.07.2012|11:45
Определено не е. Лишаването на организма от някакъв вид храна, независимо каква е, е тотален стрес и шок, изключително нездравословно. Когато отслабваш силно намаляваш определени храни, но не ги махаш тотално от менюто си. Заместваш ги с други по-здравословни. Това момиче ще си търси после здравето, и дано го намери!
3
Не е посочен 09.07.2012|10:19
Правилното хранене има огромно значение за хармоничното развитие на човека.Такива диети като тази са доста вредни за тялото.
2
Не е посочен 09.07.2012|10:16
не е хубаво да се отслабва рязко,но кои сме ние да я съдим!в края на краищата,идва един момент,когато всяка от нас се изкушава от свали някое килце за кратко време,а при нея е съчетано и с много спорт!
1
Не е посочен 09.07.2012|09:33
Това е толкова вредно ,да се ослабва толкова рязко много килограми за кратко време.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay